EUROLYGA 2023

Latvijos krepšininkai kaltina: skandalingasis D. Redikas – vagis

Mažai krepšinio ir labai daug melo. O dabar – dar ir kaltinimai vagyste iš komandos draugų. Toks nemalonumų šleifas kaip juodas debesis slenka paskui vienu metu perspektyviausiu šalies krepšininku laikytą Dovydą Rediką. Ketvirtadienį lietuvį vagystėmis iš bendraklubių apkaltino Latvijos rinktinės žaidėjas Kristapas Valteris. Jis su 23-ejų D.Rediku žaidė Rygos „Barons“ klube.

D.Redikas labiau garsėja skandalais, o ne žaidimu.
D.Redikas labiau garsėja skandalais, o ne žaidimu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2015, 11:21 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 10:06 AM

Apie tėvo mirtį šnekėjęs, kad galėtų dingti iš ekipos, ir bėdą prisišaukęs, viešbutyje už paslaugas nemokėjęs D.Redikas dabar kaltinamas vagyste.

Latvijos krepšininkas ir šios šalies krepšinio legendos Valdžio Valterio sūnus Kristapas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žinutę, kad kol D.Redikas rungtyniavo Rygos „Barons“ klube, trys šios komandos žaidėjai buvo apvogti.

Vienas iš nežinia kokią sumą praradusių krepšininkų buvo ne tik jis, bet ir Kasparas Kambala. „Kai D.Redikas atstovavo Rygos „Barons“ komandai, iš trijų žaidėjų buvo dingę pinigai, tarp jų ir iš Kasparo Kambalos“, – rašė Turkijos Ankaros „Turk Telekom“ žaidžiantis latvis.

„Barons“ klube lietuvis D.Redikas žaidė tik pusę praėjusio sezono, o vėliau persikėlė į „Jekabpils“ ekipą. Kaip paaiškėjo, „Barons“ komandoje D.Redikas nesilaikė vidinės tvarkos, praleisdavo treniruotes, todėl klubo vadovai nutarė su juo tyliai išsiskirti.

„Jekabpils“ klube lietuvis pasižymėjo, kai pamelavęs dėl tariamos tėvo mirties pabėgo iš Latvijos ir negrįžo, nors jo žaidimu vadovybė buvo patenkinta.

Iš Kuršėnų kilusio D.Rediko tėvas Vidmantas neseniai iš tikrųjų dingo be žinios, o prieš keletą dienų buvo rastas negyvas – vyras savo noru pasitraukė iš gyvenimo.

D.Rediko pavardė skambėjo dar viename skandale – kai jis pabėgo iš prabangaus Vilniaus viešbučio „Kempinski“ nesusimokėjęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.