EUROLYGA 2023

Azerbaidžano prezidento rankos gestas: švilpimas virto plojimais

Pasibaigus Europos žaidynėms Azerbaidžano sostinėje Baku vis dar prisimenami geriausi šių pirmųjų tokio rango varžybų momentai, vis dar pagerbiami sportininkai, iškovoję medalius. Pastarosiomis dienomis netikėtai pasirodė vaizdo įrašas, kurio herojumi tapo Azerbaidžano valstybės galva Ilhamas Alijevas apramino visą areną, kuri buvo pasirengusi nušvilpti Ukrainos sportininką. Užteko tik rankos mosto ir švilpimas virto aplodismentais.

I.Alijevo gestas apramino švilpiančią areną ir įpykusius sirgalius.<br>youtube.com
I.Alijevo gestas apramino švilpiančią areną ir įpykusius sirgalius.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 10:46 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 6:11 AM

Per boksininkų kovų apdovanojimą abtrosios vietos laimėtoją ukrainietį Gevorą Manukianą turėjo apdovanoti pats I.Alijevas. Armėniško kraujo turintis Ukrainos boksininkas atsistojo ant pakylos, o išgirdę pavardę arenoje susirinkę azerbaidžaniečiai pradėjo švilpti. Mat dėl vykusio karo tarp Azerbaidžano ir Armėnijos, azerai jaučia priešiškumą armėnams. Net ir per žaidynių atidarymą centriniame stadione buvo nušvilpta Armėnijos delegacija.

Tačiau Azerbaidžano vadovas neleido sirgaliams nušvilpti Ukrainos boksininko – vienu rankos mostu jis privertė užtilti areną, o jau po poros sekundžių pasigirdo plojimai, o I.Alijevas palaikantiems iškėlė nykštį, rodydamas, kad „gerai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.