EUROLYGA 2023

Prestižinės Vimbldono ložės įstatai: neįleido L. Hamiltono

Lewisas Hamiltonas troško pamatyti karštąjį Vimbldono turnyro finalą, tačiau turėjo tai padaryti ne iš prestižinės ložės. „Formulės 1“ čempionas sekmadienį planavo stebėti Novako Džokovičiaus ir Roger Federerio akistatą dėl svarbiausio žolės sezono titulo, bet užmiršo, kad „All England Club“ aikštyne esančioje „Royal Box“ ložėje galioja aprangos kodas.

L.Hamiltonas praleido Vimbldono finalą, nes nepasidomėjo svarbiomis prestižinės ložės taisyklėmis.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
L.Hamiltonas praleido Vimbldono finalą, nes nepasidomėjo svarbiomis prestižinės ložės taisyklėmis.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-13 08:00, atnaujinta 2017-10-26 14:48

L.Hamiltonas sulaukė kvietimo prisijungti prie ložėje esančių kitų garsenybių, tarp kurių – Holivudo aktorius Bradley Cooperis bei penkiskart Vimbldono čempionas Bjornas Borgas.

Bet britui teko atsisakyti šio malonumo. L.Hamiltonas į „Royal Box“ ložę atvyko vilkėdamas netinkamus drabužius.

Nurodoma, kad svečias turėjo dėvėti kostiumą su kaklairaiščiu. Beje, organizatoriai turėjo papildomų kaklairaiščių, jeigu kas nors juos užmirštų, bet L.Hamiltonas to atsisakė.

Pergalę Vimbldone 7:6 (1), 6:7 (10), 6:4, 6:3 šventė N.Džokovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.