EUROLYGA 2023

Draugiško mačo pabaigtuvės: vokiečių ir anglų fanų snukiadaužis

Vokiečių ir anglų ekipos sirgalių muštynės.<br>foro
Vokiečių ir anglų ekipos sirgalių muštynės.<br>foro
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2015, 10:34 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 6:19 PM

Draugiškos rungtynės Austrijoje tarp Vokietijos Frankfurto „Eintracht“ ir anglų „Leeds United“ baigėsi ne taip, kaip tikėtasi. Ne, abiejų komandų futbolininkai aikštėje elgėsi kilniai ir niekas negavo raudonos kortelės. Tačiau pasibaigus mačui savo „draugiškumą“ parodė vokiečių ir anglų sirgaliai – jie susimušė ir tik policija sugebėjo sutramdyti vos ne riaušėmis tapusias muštynes.

„Eintracht“ ekipa laimėjo draugišką dvikovą 2:1 ir komandos nuėjo į persirengimo kambarius. Tuomet į stadioną žengė visai kitos „komandos“, kurios mažiausiai galvojo apie futbolą. Muštynėse tarp „Leeds“ ir „Eintracht“ dalyvavo apie 800 vokiečių ir 200 anglų fanų.

Dalis jų buvo pasirengę tokiai įvykių eigai ir turėjo kaukes.

„Mes nusileidome iš savo vietų ir nužingsniavome prieš „Eintracht“ tribūnos, kad padėkotume vokiečių sirgaliams, kad jie, kaip ir mes, atėjome pasirgti už savo mylimą komandą. Tačiau nemenka dalis jų peršoko reklaminius skydus ir šoko ant mūsų kumščiais“, – savo versiją įvykių pasakojo anglų sirgaliai.

Tuo tarpu vokiečiai tikino, kad agresyviai nusiteikę anglai įžeidžiančiais šūkiais provokavo juos ir kvietė santykius išsiaiškinti vyriškai.

„Eintracht“ ekipa Vokietijos Bundeslygos pirmenybes pradės rugpjūčio 16 dieną, o anglų „Leeds“ ekipa „Football League Championship“ varžybose startuos rugpjūčio 8-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.