EUROLYGA 2023

Po fano žodžių futbolininkui G. Higuainui norėjosi muštis

Gonzalo Higuainas norėjo kumščiais išsiaiškinti su jį įžeidusiu fanu.<br>youtube.com
Gonzalo Higuainas norėjo kumščiais išsiaiškinti su jį įžeidusiu fanu.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 8:18 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 2:03 PM

Italijos futbolo klubo „Napoli“ ir Argentinos futbolo rinktinės puolėjas Gonzalo Higuainas susikibo su savo gerbėju Ibizos saloje. Apie incidentą tarp futbolo žvaigždės ir sirgaliaus pranešė „El Mundo“.

Po vakarėlio su draugais einantį G.Higuainą pamatė vienas iš jo gerbėjų ir paprašė autografo. Išgirdęs, kad jo negaus, fanas pradėjo įžeidinėti futbolininką, sakydamas, kad jis nemoka mušti 11 metrų baudinių.

Įpykęs argentinietis puolė futbolo aistruolį, o aplink buvę liudininkai pradėjo incidentą filmuoti į mobiliuosius telefonus. Tai dar labiau įpykdė „Napoli“ žaidėją ir šis užsipuolė ir aplinkinius – reikalavo ištrinti įrašus ir žadėjo visiems to nepadariusiems telefonus suskaldyti į jų galvas.

27-erių G.Higuainas su dar keliais Argentinos futbolo rinktinės žaidėjais ilsisi Ibizoje po „Copa America“ turnyro, kur argentiniečiai žengė iki pat finalo. Tačiau lemiamame mače Argentina nusileido Čilei po 11 metrų baudinių, o vieną iš baudinių nepataikė būtent G.Higuainas.

Argentinos futbolo rintkinės narys G.Higuainas į „Napoli“ ekipą iš Madrido „Real“ perėjo 2013 metais. Tuomet už šį sandorį karališkasis Ispanijos futbolo klubas užsidirbo 30 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?