EUROLYGA 2023

J. Mourinho po pralaimėjimo „Arsenal“ medalį sviedė į tribūnas

Londono „Chelsea“ 0:1 nusileido Ärsenal“ kovoje dėl „Community Schield“ taurės – tai buvo pirmoji „Arsenal“ trenerio Arseno Wengero pergalė prieš „Chelsea“ komandos strategą Jose Mourinho per 13 rungtynių – nesutariantys treneriai po mačo vengė vienas kito, o portugalas sviedė medalį į tribūnas.

J.Mourinho liko nepatenkintas pralaimėjimu.<br>AP nuotr.
J.Mourinho liko nepatenkintas pralaimėjimu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2015, 12:19 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 1:58 PM

Po mačo J.Mourinho pasiliko ir paspaudė „Arsenal“ žaidėjams rankas, kai šie ėjo atsiimti medalių. Tuo tarpu A.Wengeras apėjo portugalą iš nugaro ir išvengė susidūrimo su juo.

Šių trenerių priešprieša turi ilgą istoriją, o pastaroji pergalė gali paskatinti „Arsenal“ viltis pakovoti dėl Anglijos čempionų titulo „Premier“ pirmenybėse, kurios prasidės kitą savaitę.

Eidamas link išėjimo „Chelsea“ treneris stabtelėjo ir išmetė antrosios vietos medalį į tribūną. Kaip vėliau teigė, jis pasielgė taip dėl to, kad nepasilieka pralaimėtojų medalių, o jį gavęs „Arsenal“ gerbėjas galės džiaugtis dvigubai – nes jo ekipa laimėjo, o jis dar ir gavo pralaimėtojų medalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.