EUROLYGA 2023

Tarp dviejų garsių Lietuvos sportininkų – meilės dvelksmas

Dviejų garsių Lietuvos sportininkų gyvenime – naujas etapas, kuris vadinamas meile. Vasarą pusę lūpų kalbėta, kad krepšininkas Martynas Gecevičius ir tenisininkė Lina Stančiūtė yra pora, tapo realybe – abu garsūs Lietuvos sportininkai jau ne itin slepia savo santykius. Tiesa, dabar M.Gecevičius ir L.Stančiūtė ne itin ir slapstosi nuo žingeidžių žvilgsnių, nes svečioje šalyje jie nėra labai žinomi. Kurį laiką tenisininkė viešėjo pas savo mylimąjį Turkijoje, kur M.Gecevičius žais ateinančiame sezone.

M.Gecevičius ir L.Stančiūtė.<br>instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė.<br>instagram
instagram
instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė<br>instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė<br>instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė<br>instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė<br>instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė<br>instagram
M.Gecevičius ir L.Stančiūtė<br>instagram
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Sep 22, 2015, 4:51 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 11:17 AM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Pirmą kartą 27 metų buvusį Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatą M.Gecevičių ir apie karjeros pabaigą šiemet  paskelbusią 29-erių L.Stančiūtę kartu sporto sirgaliai pamatė per Vilniuje vykusį Prezidento taurės turnyrą.

Nors abu sportininkai, atėję pasižiūrėti Lauryno Grigelio mačo su varžovu, stengėsi nerodyti jausmų vienas kitam, jų draugystę „išdavė“ nuotraukos socialiniame Instagram puslapyje – pora prieš tai kartu vyko pailsėti į Italijos sostinę Romą.

L.Stančiūtė prie vienos iš fotografijų su M.Gecevičiumi dviprasmiškai parašė: „Roma. Meilė“.

Trejus pastaruosius sezonus 27 metų M. Gecevičius vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius, o pasibaigus sezonui sudarė sutartį su Ankaros „TED Kolejliler Spor Kulubu“ ekipa iš Turkijos. Prasidėjus treniruočių sezonui pas M.Gecevičių atvyko ir L.Stančiūtė.

Buvusi pajėgiausia Lietuvos tenisininkė 29 metų L. Stančiūtė baigusi sportinę karjerą toli nuo teniso nutarė nenutolti – įkūrė savo vardo teniso akademiją

Savo laiku L.Stančiūtė ilgai draugavo su Tadu Budrikiu. Tuo tarpu Martynas Gecevičius buvo siejamas draugystės ryšiais su krepšininke iš Klaipėdos Ieva Šimkute, o po to – su šokėja Justina Dailidaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.