EUROLYGA 2023

Keistas reikalavimas: merkite ledo ritulio lazdas į pisuarą

„Slovan“ ekipos persirengimo kambaryje pastatytas pisuaras.<br>youtube.com
„Slovan“ ekipos persirengimo kambaryje pastatytas pisuaras.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 11:07 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 9:24 AM

Kai kada prietarai gali ir peržengti tam tikras ribas – būtent taip galima sakyti apie Bratislavos „Slovan“ ledo ritulio komandos vadovų sugalvotą naujovę. Slovakijos sostinės ledo ritulio ekipos valdžia liepė persirengimo kambaryje pastatyti pisuarą, į kurį prieš mačą žaidėjai turėtų merki savo lazdas. Šioje komandoje egzistuoja tam tikras prietaras, kad įmerkus į pisuarą lazdą, jos smūgis bus galingesnis ir jos savininkas tikrai įmuš įvartį.

Nežinia, iš kur kilo toks prietaras „Slovan“ ekipoje, tačiau kalbama, kad tokį „veiksmą“ kartą atliko vienas iš klubo žaidėjų ir įmušė kelis įvarčus, kurie lėmė Bratislavos komandos pergalę.

„Slovan“ ekipa žaidžia Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) čempionate ir pastaruoju metu jos žaidėjai praranda itin daug galimybių pelnyti įvarčius, o klubas atsidūrė tarp turnyro autsaiderių. Neapsikentusi nesėkmių ruožo, „Slovan“ komandos valdžia pakabino persirengimo kambaryje pisuarą.

„Kol kas pisuaras dar netapo populiarus. Niekas juo nesinaudoja pagal numatytą paskirti – merkti lazdas. Gal žaidėjai drovisi?, – kalbėjo „Slovan“ ekipos treneris Milošas Ržiga. – Jei jie nesidrovėtų ir merktų savo lazdas į pisuarą, tikrai muštume daugiau įvarčių. Toks yra prietaras – įmerkei, įmušei. Reikia, kad susirinktų visa komanda ir nutartų, kad taip reikia daryti – negaliu juk jiems įsakyti. Iniciatyva turėtų eiti iš žaidėjų pusės, o dabar matau, kad visi prisibijo“.

„Slovan“ ekipa KHL Vakarų konferencijoje užima 8-ąją vietą – po 17 dvikovų jos sąskaitoje yra 11 taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.