EUROLYGA 2023

Reikia pamatyti šį stebuklą – rekordinis „žaislų lietus“

Gaila, bet Lietuvoje per LKL rungtynes rengiama „žaislų lietaus“ akcija tikrai neprilygsta toms pačioms akcijoms, kurios rengiamos už Atlanto. Ir net ne svarbiausiose lygose. WHL kovojantis „Calgary Hitmen“ ekipa sekmadienį tapo rekordininke – šios komandos gerbėjai dalyvavo jau 21 kartą Kanadoje rengiamoje „žaislų lietaus“ akcijoje, kurioje reikėjo į ledo aikštę mesti atsineštus žaisliukus-meškinus. Ir ką – daugiau kaip dieną savanoriai rūšiavę ir skaičiavę meškiukus galiausiai tarė – tai naujasis rekordas. Iš viso į Kalgario areną buvo atsinešta ir sunkiai gyvenančių šeimų vaikams perduota 28 tūkst. 815 žaislų.

Neįtikėtinas „žaislų lietus“ Kanadoje.<br>youtube.com
Neįtikėtinas „žaislų lietus“ Kanadoje.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2015, 6:15 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 7:23 PM

Kalgario ekipos sirgaliai ilgai turėjo rankose laikyti žaislus. Net per ilgai... Tik likus kovoti 2 minutes iki antrojo kėlinio pabaigos „Hitmen“ sugebėjo pramušti „Swift Current Broncos“ klubo vartininką ir tuomet prasidėjo...“lietus“.

Tikrąja to žodžio prasme. Kalgaryje ši „meškiukų lietaus“ akcija buvo rengiama nuo 1999-ųjų ir pirmą kartą ant ledo buvo išmesta 3300 žaislų. Kuo toliau – tuo daugiau. 6,7,13,15,18 tūkstančių žaislų. Rekordas buvo pasiektas 2007-siais, kai beveik 20 tūkst. sirgalių talpinančią areną aistruoliai sunešė 26 tūkst. 919 žaislų. Po šių metų padovanotų žaislų skaičiai nenusileido žemiau 22 tūkst. tačiau ir nepakilo iki rekordo. Ir šis sekmadienis tapo išskirtiniu.

Kaip ir Kalgario pergalė: pasibaigus trims kėliniams, rezultatas buvo 1:1, tačiau per pratęsimą „Hitmen“ išplėšė taip reikiamą pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.