EUROLYGA 2023

Netikėta – mergina smurtavo prieš NHL žaidėją

NHL ledo ritulio ekipos „Montreal Canadiens“ žaidėjas Alexas Galchenyukas sekmadienį buvo oficialiai pripažintas nukentėjusiu arba net auka, o įvykis – smurtas šeimos aplinkoje. Netikėto kaltinimo įtariamoji – sportininko draugė Chanel Leszczynski.

Alexas Galchenyukas ir jo draugė Chanel Leszczynski.<br>instagram
Alexas Galchenyukas ir jo draugė Chanel Leszczynski.<br>instagram
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2016, 9:41 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:57 AM

Pirmadienio rytą 27-erių Ch.Leszczynski buvo suimta išeinanti iš namų. „Canadiens“ klubas antradienį patvirtino šį faktą – ekipos žaidėjas Devante'as Smith-Pelly matė, kaip merginą suima policijos pareigūnai.

„Viena, kai tu santykius aiškiniesi aikštėje, vyriškoje kovoje, kita – kai tave terorizuoja šeimos aplinkoje. Mes profesionalai ir niekada neturime agresijos reikšti už aikštės ribų. Taip elgėsi ir A.Galchenyukas. Kitą vertus, gal nereikėtų daryti išankstinių išvadų – ar mergina smurtavo prieš Alexą, ar ne. Tai turi padaryti teismas“, – kalbėjo „Canadiens“ ekipos kapitonas Maxas Pacioretty.

Ch.Leszczynski įtarimai smurtu pareikšti po sausio 10 dienos incidento, kai po pralaimėjimo „Pittsburgh Penguins“ klubui 1:3, dalis žaidėjų susirinko pas iš Milvokio kilusį 21-erių A.Galchenyuką.

Tuomet per vakarėlį ledo ritulininko mergina priėjo prie vyro ir vožė jam ranka per veidą. Nors sportininkas atsisakė rašyti pareiškimą dėl smurto, apie incidentą policijai pranešė vakarėlyje buvę svečiai.

Byla jau pateikta prokuratūrai ir 27-erių ledo ritulininko merginai gresia nuobauda už smurtą šeimos aplinkoje – piniginė bauda arba belangė iki pusės metų.

Vasarą „Los Angeles Kings“ ekipos žaidėjas rusas Viačeslavas Voinovas, kaltintas smurtu šeimoje prieš savo žmoną, sudarė sutartį su teismu ir atsipirko 90 dienų laisvės atėmimu ir trijų metų kalėjimu lygtinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.