EUROLYGA 2023

A. Kirilenkos žmona leidžia kartą į metus vyrui būti neištikimam

Buvusios Rusijos krepšinio žvaigždės ir dabartinio šios šalies krepšinio federacijos prezidento Andrejaus Kirilenkos žmona Marija Lopatova šią savaitę savo interviu tiesiog padidino geltonosios spaudos tiražus – ji viešai pareiškė, kad vyrui vis dar leidžia būti neištikimam. Bet tik kartą per metus...

A.Kirilenka<br>AFP nuotr.
A.Kirilenka<br>AFP nuotr.
A.Kirilenka su žmona Marija<br>sportske.net
A.Kirilenka su žmona Marija<br>sportske.net
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 3, 2016, 4:03 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 4:23 PM

Dar prieš kontraktą su NBA „Utah Jazz“ ekipa, A.Kirilenka iš žmonos Marijos, kuri yra buvusio Maskvos CSKA klubo žaidėjo Andrejaus Lopatovo, kovojusio su Kauno „Žalgiriu“, duktė, išgirdo aišku ultimatumą: gali eiti į „kairę“, tačiau tik vieną kartą per metus.

Pati M.Lopatova taip JAV žiniasklaidai papasakojo šią situaciją: „Mūsų pažintis įvyko per vienos rusų grupės „Ivanuški International“ koncertą. Juokais pasakiau jam, kad jei jis taptų mano vyru, jis galėtų kartą per metus būti neištikimas, tačiau tik su dviem sąlygomis: aš neturiu pažinoti tos moters ir tie santykiai neturėtų būti rimti. Po to pakartojau šį siūlymą gan rimtai“.

Reikia pasakyti, kad tuomet, kai A.Kirilenka susipažino su Marija, jam buvo vos 18, o merginai – jau 26-eri.

Kirilenkų šeima susikūrė po dviejų metų – 2001-siais, o dabar 35-erių Andrejus ir 43-ejų Marija augina savo tris sūnus ir 2009-siais įdukrintą mergaitę.

Žurnalistams priminus šią „neištikimybės galimybės“ istoriją, Marija šią savaitę turėjo atsakyti, ar vis dar galioja susitarimas.

„Tik Andrejui spręsti, ar šis susitarimas galioja ar yra nutraukiamas. Bet toks susitarimas yra“, – aiškino garsaus krepšininko žmona.

Žurnalistams pasiteiravus, ar pati Marija galėtų sau leistis į vienos nakties romaną, ši atsakė: „Oficialiai – ne, tačiau aš visada galiu to paprašyti Andrejaus“.

Prie sienos spaudžiamas A.Kirilenka prieš kelis metus buvo priverstas atsakyti, ar jis nors kartą buvo pasinaudojęs galimybe „pasilinksminti“ su viena ar kita jo gerbėja ir tuomet krepšininkas, atsakė labai lakoniškai – „ne“.

A.Kirilenka 2001-2011 metais žaidė NBA „Utah Jazz“ ekipoje, 2012-2013-siais – „Minnesota Timberwolves“, 2013-2014-ųjų sezone – „Brooklyn Nets“ klube, taip pat atstovavo Maskvos CSKA ir Sankt Peterburgo „Spartak“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.