EUROLYGA 2023

Po pergalės prieš C. McGregorą – milijoninė dovana N. Diazui

Mišrių kovos menų (MMA) atletas Nate'as Diazas savaitgalį šokiravo pasaulį, kai antrame raunde smaugimo veiksmu įveikė iki tol neįveiktą UFC didžiausią žvaigždę Conorą McGregorą. Ši pergalė 31-erių amerikietį per vieną vakarą padarė milijonieriumi.

N.Diazas nori jachtos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
N.Diazas nori jachtos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-09 11:48, atnaujinta 2017-06-02 06:19

Vien už tai, kad įžengė į kovų narvą jis iš karto susižėrė 500 tūkst. JAV dolerių. Dar 100 tūkst. papildomai jis gavo už geriausią vakaro kovą ir geriausią vakaro pasirodymą.

Tačiau tai tik lašas jūroje, kokios dovanos N.Diazas sulaukė iš boksininko karjerą baigusio Floydo Mayweatherio jaunesniojo.

Per savo karjerą nenugalėtas F.Mayweatheris N.Diazui padovanojo milijoną JAV dolerių. Vien už tai, kad šis įveikė C.McGregorą.

C.McGregoras ne kartą viešai žemino F.Mayweatherį ir kvietė į kovą. Tą patį darė ir Ronda Rousey, tam šiems kovotojams boksininkas turi žinutę.

„Juokinga, kaip du žmonės, nuolat kalbantys nepagarbius dalykus – R.Rousey ir C.McGregoras buvo sumušti. Nuo dabar, kai jie buv įveikti, jų varžovai iš manęs gaus milijoną dolerių. Tiesiog todėl, kad aš jų nekenčiu“, – pareiškė F.Mayweatheris.

N.Diazas iš karto po kovos duodamas interviu sulaukė klausimo, kur dės pinigus.

„Aš nežinau. Nusipirksiu jachtą“, – su pora keiksmažodžių tiesioginiame eteryje pareiškė amerikietis.

Šie pinigai jam – milžiniškos vertės. Nors per savo karjerą jis ir brolis Nickas, taip pat kovojantis UFC, jau spėjo užsidirbti pinigų, bet abu treniruotes pradėjo lankyti todėl, kad neturėjo ko valgyti.

„Todėl pradėjau treniruotis. Neturėjau pinigų, namie neturėjome nieko. Badavau visą dieną. O aš žinojau, kad po treniruočių Nicką vyresni kovotojai nusiveda pavalgyti meksikietiško maisto. Tad supratau, kad jeigu noriu pavalgyti, turiu eiti į treniruotes. Kitaip sėdėsiu ir toliau badausiu“, – pasakojo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?