EUROLYGA 2023

Juokauja ar ne? T.Hanksas nuspėjo „Leicester City“ pergalę

Garsus aktorius Tomas Hanksas pareiškė, kad dar prieš šio Anglijos „Premier“ lygos čempionato pradžią pastatė 100 svarų už tai, jog pirmenybes laimės „Leicester City“, praneša „The Guardian“.

T.Hanksas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
T.Hanksas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2016, 1:07 PM, atnaujinta May 27, 2017, 11:34 AM

Likus trims turams iki čempionato finišo „Leicester City“ 7 taškais lenkia antroje vietoje žengiantį „Tottenham Hotspur“ klubą. Jei artimiausiame ture Lesterio ekipa įveiktų „Manchester United“, iš anksto užsitikrintų čempionės titulą.

Prieš sezoną už „Leicester City“ pergalę „Premier“ lygoje buvo siūloma lažintis koeficientu 1 prie 5000. Jei T.Hanksas kalbą tiesą, Claudio Ranieri komandos titulas Holivudo garsenybę praturtintų puse milijono svarų.

„Žinote, ką aš padariau prieš sezoną? Pastačiau 100 svarų už „Leicester City“ ir manau, kad pasielgiau teisingai, – sakė 59-erių amerikietis aktorius, išgarsėjęs vaidmenimis „Forestas Gumpas“, „Žalioji mylia“, „Gelbstint eilinį Rajaną“, „Kapitonas Philipsas“ ir daugybėje kitų juostų. – Paklausinėkite vietinių Lesteryje, gal kas yra pastatęs 25 tūkstančius ir taps milijonieriumi. Neblogai, tiesa?“.

Kai reporteris suabejojo, ar T.Hanksas tikrai lažinosi už „Leicester City“, aktorius atsakė: „Gal taip, gal ne“.

Teigiama, kad pats T.Hanksas yra „Aston Villa“ gerbėjas. Šis klubas neturi vilčių pakilti iš „Premier“ lygos dugno ir pirmą kartą nuo 1986-1987 m. kitą sezoną žais žemesniame divizione.

Dvikova tarp „Manchester United“ ir „Leicester City“ bus žaidžiama gegužės 1-ąją Mančesteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.