EUROLYGA 2023

Muštynes provokavo ir teisėją spardė Ukrainos rinktinės žaidėjas

Futbolininkai po mačo susistumdė ir vos nesusimušė<br>youtube.com
Futbolininkai po mačo susistumdė ir vos nesusimušė<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2016, 1:58 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:46 PM

Ukrainos futbolo federacijos taurės pusfinalis baigėsi skandalingai – po mačo buvo bandoma sumušti rungtynių teisėją, o patys komandų – „Zaria“ ir „Dnipro“ – žaidėjai po akistatos susistumdė bei vos nepaleido kumščius į darbą.

Iš Luhansko miesto į kitą Ukrainos regioną persikėlusi „Zaria“ pateikė trečiadienį Zaporožėje sensaciją – antrame mače įveikė Dniepropetrovsko „Dnipro“ 2:0 ir prasimušė į finalą. Pirmąją akistatą Dniepropetrovsko klubas laimėjo 1:0.

Iškart po rungtynių buvo užsipultas mačo arbitras Anatolijus Abdula, o spardyti kojomis jį buvo pasirengęs „Dnipro“ ir Ukrainos nacionalinės futbolo rinktinės žaidėjas Romanas Zozulia.

Vos ne riaušes aikštėje siūlęs pradėti R.Zoziulia koja įspyrė arbitrui ir tik apsauga sugebėjo atitraukti jį nuo teisėjo. Kalbama, kad ir stadiono patalpose vyko dar kelios nedidelės muštynės tarp komandų atstovų, bet apsauga greitai nuramino konflikuojančias puses.

„Jis man daugiau ne draugas“, – po incidento parašė savo feisbuko paskyroje nuskriaustas arbitras. Kalbama, kad abu vyrai buvo neblogai pažįstami.

Taip pat neapseita ir be susistumdymų aikštėje. Jau aprimus aistroms, R.Zozulia viešai atsiprašė arbitro, tačiau tikinama, kad Ukrainos futbolo federacija to nepaliks be dėmesio – šnekama apie metų diskvalifikaciją.

Patekusi į finalą, Luhansko „Zaria“ susigrums dėl trofėjaus su Donecko „Šachtar“ atstovais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.