EUROLYGA 2023

Ėjikė atbulomis nepyksta ant juokais pratrūkusios televizijos vedėjos

Internete neįtikėtinai greitai plinta vaizdo įrašas, kuriame LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Živilė Kropaitė pristatinėdama naujienas ima netvardomai juoktis.

Ž. Kropaitės juokas nesupykdė S. Valančauskaitę<br>„Facebook“ nuotr.
Ž. Kropaitės juokas nesupykdė S. Valančauskaitę<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Nov 11, 2016, 4:54 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 4:54 AM

150 tūkstančių peržiūrų ribą pasiekusiame filmuke aptarinėjama rekordą pasiekusi 31-erių klaipėdietė Sandra Valančauskaitė, kuri pėsčiųjų žygio „Nemumo kilpomis“ metu atbulomis sugebėjo nužingsniuoti net 55 kilometrus ir įrašė savo vardą į „Gineso“ rekordų knygą.

Kad ir kaip žurnalistė Ž.Kropaitė bandė susikaupti pranešdama šią naujieną, jos juoką netgi vainikavo ašaros.

Tačiau dėl tokio laidos vedėjos protrūkio ėjikė atbulomis nė kiek nepyksta ir teigė, kad paplitus šiam įrašui sulaukia dar daugiau dėmesio.

„Filmuką pamačiau iškart po laidos, kai kažkas iš bendrų pažįstamų jį pastebėjo vedėjos Živilės „Facebook“ paskyroje ir pasidalino su manimi.

Labai smarkiai prisijuokiau. Mano sesuo pamačiusi vaizdo įrašą gana supyko, bet man tai pasirodė linksma. Živilės juokas labai užkrečiantis, tai ir pati juokiausi“, – atskleidė S. Valančauskaitė.

„Iš tikrųjų, tai dėmesio po šito filmuko sulaukiau daugiau negu po pačio rekordo pasiekimo. Šiandien švenčiu gimtadienį, tai draugai net juokauja, kad spaudoje turėtų būti kiek kitokios antraštės“,- kalbėjo linksmai nusiteikusi sportininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.