EUROLYGA 2023

Nuo paprasto vaikino iki monstro: gyvenimą pakeitė skaudi netektis

32-ejų Jensas Dalsgaardas save pristato pravarde „Žvėris“ – pamačius šį vyruką, tikrai nekyla abejonių, kad jis nėra eilinis žemės gyventojas. Dar 2010 metais šis danas nelabai išsiskyrė iš kitų sporto salės lankytojų – keletas tatuiruočių, nebloga kūno forma. Tačiau per šešerius metus jis pavirto į tikrą monstrą, sveriantį per šimtą kilogramų.

J.Dalsgaardas.<br>Instagram nuotr.
J.Dalsgaardas.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 10:52 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:40 AM

Priklausomas nuo adatų – taip būtų galima apibūdinti J.Dalsgaardą. Visą jo kūną puošia įvairūs piešiniai, net veidą. Jo kūnas tikrai suformuotas ne vien subalansuotos mitybos dėka, bet ir anabolinių steroidų pagalba.

Nors pats danas ir teigia, kad per dieną suvartoja apie 500 gramų baltymų, 600 gramų angliavandenių ir 100 gramų riebalų. Iš viso – daugiau nei penkis tūkstančius kalorijų.

Šio monstro gyvenime buvo visko – jis neteko mamos, atsidūrė kalėjime, bet galiausiai įkūrė savo kompaniją „State of mind“, kuri internetu teikia treniravimo paslaugas.

„Dideliais raumenis susidomėjau dar vaikystėje, kai žiūrėdavau animacinius filmus. Visada mėgau blogiukus, o ne pagrindinius herojus. Mėgau blogus vyrukus su dideliais raumenimis“, – kartą pasakojo kultūristas.

Kai jam buvo vos dešimt metų, jo mamai buvo diagnozuota sklerozė, prikausčiusi moterį prie invalido vežimėlio.

Kai J.Daslgaardui buvo 24-eri, mama mirė. Palaužtas netekties, jis susidėjo su vietine Danijos gangsterių grupuote, pateko į kalėjimą keleriems metams.

Vyrukas turėjo daug problemų, bet kalėjime atrado kalbėjimo terapiją. Kaip pats teigia, ji padėjo jam suprasti, kad noras padėti kitiems pasiekti gerą fizinę formą yra didesnis nei nusikalsti.

Prieš ketverius metus jis išėjo iš kalėjimo ir pradėjo kūno transformaciją – penkios dienos per savaitę sporto salėje, devyni valgymai per dieną. Tokiu būdu jis nukreipė visą savo įniršį į alinančias treniruotes.

„Aš vis dar jaučiu įniršį, bet dabar jį išlieju treniruoklių salėje, o ne nusikalstama veikla“, – teigė atletas.

Vyro brolis yra tatuiruočių meistras – Jensas jo paprašė, kad po rašalu paslėptų visą buvusį jo gyvenimą.

„Jis ištatuiravo mano veidą – visi piešiniai pasakoja mano istoriją. Dabar beveik visas mano kūnas padengtas jais“, – kalbėjo monstras.

Daugelis spėtų, kad šio vyruko gyvenimas turėtų būti itin sunkus – tačiau jis turi merginą, sportinį automobilį, daug rėmėjų, beveik 100 tūkstančių sekėjų „Instagram“ tinkle ir keliauja po pasaulį po įvairias sporto parodas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.