EUROLYGA 2023

Zlatanas Ibrahimovičius nesikuklina: pozavo prie savo statulos

Geriausio švedų futbolininko Zlatano Ibrahimovičiaus tikrai nepavadinsi santūriu. Dažnai kandžiomis replikomis ir pagyromis sau besišvaistantis žaidėjas ir vėl rado kuo nustebinti pasaulį. Šį kartą Z. Ibrahimovičius nusifotografavo su savo paties skulptūra, kuri netrukus dienos šviesą išvys Stokholme.

AFP/Scanpix
AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2016, 2:29 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:51 PM

Taip pagerbti jau legenda tapusį 35-erių futbolininką Švedijos futbolo federacija nuspendė apsvarsčiusi jo viso gyvenimo nuopelnus ir įtaką šios šalies sportui. Išskirtiniam statiniui bus skirta vieta šalia pagrindinės sostinės „Friends“ arenos, kurioje rungtyniauja Švedijos nacionalinė futbolo rinktinė bei Stokholmo AIK klubas.

Statulą sukūrė švedų skulptorius Peteris Linde, o jos aukštis siekia beveik 2,7 metro.

Pats futbolininkas sulaukęs neeilinio pagerbimo neslėpė džiaugsmo ir juokais lygino skulptūrą su ryškiausiu Niujorko simboliu.

„Tai yra nuostabu. Dažniausiai tokio gesto sulauki tik palikęs šį pasaulį, o aš esu gyvas. Švedija yra mano tėvynė ir kad ir kur būčiau, aš visada čia sugrįšiu“,- kalbėjo Z. Ibrahimovičius.

„Kai atvyksti į Niujorką, ten matai Laisvės statulą. Kai atvyksti į Švediją, pamatai Zlataną“,- šmaikščiai pridūrė jis.

Šiuo metu „Manchester United“ atstovaujantis Z. Ibrahimovičius su Švedijos rinktine jau yra sužaidęs 116 mačų bei įmušęs 62 įvarčius. Geriausiu šalies žaidėju jis yra karūnuojamas net 11 metų iš eilės

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.