EUROLYGA 2023

Dovana Cristiano Ronaldo – rusė žvaigždės portretą tapė krūtine

Rusų dailininkė Irina Romanovskaja tapo krūtine<br>instagram
Rusų dailininkė Irina Romanovskaja tapo krūtine<br>instagram
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 6:40 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:09 PM

Rusų dailininkė Irina Romanovskaja nutarė nutapyti vieno geriausio pasaulio futbolininkų portugalo Cristiano Ronaldo portretą ir tai padarė sau įprasta technika – tapė krūtinės pagalba. Savo kūriniu dailininkė nutarė pasveikinti Madrido „Real“ klubo žvaigždę su jam skirtu „Auksinio kamuolio“ trofėjumi.

„Sveikinu Cristiano Ronaldo su „Auksiniu kamuoliu“ ir linkiu jam ir toliau rodyti tokį įdomų žaidimą. Manau, kad apie tokią karjerą svajoja ne vienas futbolininkas. Futbolininko portretą aš tapiau krūtine ir panaudojau savo mėgstamą violetinę spalvą“, – rodydama portretą vaizdo įraše, kuris patalpintas į Instagram, kalbėjo I.Romanovskaja.

Čempionų lygą ir Europos futbolo čempionatą laimėjęs C. Ronaldo gruodžio pradžioje laimėjo ketvirtąjį savo karjeroje „Auksinio kamuolio“ („Ballon d'Or“) apdovanojimą. 31-erių puolėjas rinkimuose aplenkė penkis kartus prizą laimėjusį Argentinos futbolininką Lionelį Messi ir abukart prieš C.Ronaldo ekipą 2016 metų finaluose pralaimėjusį prancūzą Antoine'ą Griezmanną.

C.Ronaldo rinkimuose yra nugalėjęs 2008, 2013 ir 2014 metais, o L.Messi – 2009, 2010, 2011, 2012 ir 2015 metais.

2016-aisiais C.Ronaldo atvedė „Real“ į pergalę 11-ajame Čempionų lygos finale klubo istorijoje, o Portugalijai padėjo iškovoti pirmąjį trofėjų Didžiajame turnyre.

„Ballon d'Or“ prizas buvo teikiamas nuo 1956 metų geriausiam Europoje žaidžiančiam futbolininkui, tačiau pastaruosius šešerius prizą įsteigęs „France Football“ žurnalas sujungė apdovanojimą su FIFA rinkimais.

Šiemet vėl bus teikiami du skirtingi prizai, tačiau neabejojama, kad C.Ronaldo triumfuose ir FIFA rinkimuose. Šis prizas bus teikiamas sausio 9 dieną.

Rusė I.Romanovskaja krūtine tapė ne vieną garsaus žmogaus portretą: jos kolekcijoje yra Kazachstano prezidento Nursultano Nazarbajevo, Rusijos prezidento Vladimiro Putino, Čečenijos prezidento Ramzano Kadyrovo, JAV vadovo Baracko Obamos ir būsimo šios valstybės prezidento Donaldo Trumpo, futbolininko Lionelio Messi ar kino aktorių Leonardo DiCaprio, George'o Clooney portretai. Iš viso skaičiuojama, kad dailininkė krūtine nutapė apie 500 paveikslų. Bet to, ji pati tikino, kad šių metų balsavime savo poziciją taip pat išreiškė padėdama varnelę krūtine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.