EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pribloškianti gražuolė drabužius nusimetė dėl tragedijos sukrėsto „Chelsea“ žaidėjo

Įspūdingo grožio brazilų modelis Jessica Lopes nustebino futbolo gerbėjus ir surengė itin atvirą fotosesiją, tačiau visą tai ji padarė dėl kilnaus tikslo. Neseniai vėžį nugalėjusi mergina išreiškė pagarbą Londono „Chelsea“ ekipos žaidėjui Willianui, kuris neseniai prarado šios ligos palaužtą motiną.

J. Lopes<br>splash photo/vida press nuotr.
J. Lopes<br>splash photo/vida press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2016, 11:20 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:27 PM

Anksčiau dailiausio pasaulyje užpakaliuko savininke pripažinta 30-metė brazilė nepabūgo atšiauraus Londono oro ir „Stamford Bridge“ stadiono priegose pozavo su „Chelsea“ marškinėliais, o fotostudijoje nusimetė beveik visus drabužius.

Tai buvo solidarumo gestas skirtas Londono ekipos futbolininkui Willianui, neseniai patyrusiam skaudų likimo smūgį. 57-erių sulaukusi žaidėjo motina pralaimėjo net dvejus metus trukusią kovą su smegenų vėžiu. Sukrėstas Willianas vis dar bando atsigauti po netekties ir kol kas aikštėje pasirodo tik epizodiškai.

Neįprastu būdu užuojautą parodžiusi J. Lopes puikiai supranta, ką reiškia tokie išgyvenimai. Moteriai praėjusiais metais buvo diagnozuotas gimdos kaklelio vėžys, tačiau tai jos nesustabdė nuo plastinių operacijų ir kitų grožio procedūrų. Tuomet ji teigė, jog taip elgiasi dėl to, jog mirti norėtų tobula.

Visgi dabar J. Lopes yra visiškai pasveikusi ir gyvena pavydėtiną gyvenimą. Persikėlusi į Londona brazilė iš modelio darbo kraunasi milijonus ir yra geidžiama televizijos žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.