EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

2016-ųjų sekso skandalas: S. Nasri pasimylėjo su „daktare“, o WADA suskubo įtarti

„Manchester City“ futbolo klubo žaidėjas Samiras Nasri, paskolintas ispanų „Sevilla“ ekipai, pateko į jau vis didėjantį sekso ir antidopingo agentūros skandalą, kuris gali rimtai pakenkti Prancūzijos futbolo rinktinės žaidėjo karjerai. 29-erių S.Nasri socialiniame tinkle pasigyrė, kad gruodžio 27-ąją vienoje iš klinikų lašinosi į veną neįvardintą skystį ir kartu „pasilinksmino“ su šią procedūra dariusia medike. Tiesa, kalbama, kad tai netikra medikė, o vienos iš palydovių grupės „daktarės“ narė.

„Daktarių“ grupės narę S.Nasri, ispanų žiniasklaidos duomenimis, užsakė buvusi futbolininko draugė.<br>instagram
„Daktarių“ grupės narę S.Nasri, ispanų žiniasklaidos duomenimis, užsakė buvusi futbolininko draugė.<br>instagram
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 1:51 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:01 PM

Twitter socialiniame tinkle tik draugams pasigyręs, kad turėjo sekso reikalų su jam procedūra dariusia „daktare“, futbolininkas pasmerkė save skandalui.

Mat jau po poros dienų interneto įsilaužėliai paviešino visą pikantišką S.Nasri informaciją visuomenei. Maža to, kad futbolininkui tenka aiškintis dėl seksualinių ryšių su moterimi klinikoje, žaidėjo pasisakymai sudomino ir Ispanijos antidopingo agentūrą.

Mat prancūzas tikino, kad jam buvo sulašintas vienas litras nežinomo vitaminizuoto tirpalo, tuo tarpu pagal antidopingo taisykles be specialaus medikų leidimo į organizmą galima susilašinti ne daugiau kaip 50 mililitrų skysčio.

S.Nasri jau atsiprašė „daktarės“ ir aplinkinių dėl paviešintos informacijos ir dėl to, kad jo parašytos mintys nebuvo „nekaltos“ – su ištvirkimo „prieskoniais“.

Kitą vertus, ispanų El Pais jau sužinojo, kad lašinimosi procedūrą klinikose S.Nasri užsakė dabar jau buvusi futbolininko draugė Anara Atanes. Ir tai gali būti savotiškas kerštas žaidėjui, juolab, kad medikės, dirbusios klinikoje, buvo lyg ir palydovės. Matyt, buvusi draugė nutarė išsiskyrimo proga „pakišti“ S.Nasri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.