EUROLYGA 2023

Usainas Boltas prisiskambino į „Manchester United“ televizijos studiją, o jį palaikė apgaviku

Usainas Boltas.<br>AFP nuotr.
Usainas Boltas.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 10:14 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:51 PM

Neįtikėtina istorija įvyko prieš pat Naujuosius metus, kai šeštadienį „Old Trafford“ stadione „Manchester United“ ekipa po neįtikėtinai sunkios kovos nurungė „Middlesbrough“ klubą. Jose Mourinho auklėtiniai rungtynių pabaigoje pelnė du įvarčius ir įveikė vos penkioliktąją poziciją užimančius varžovus rezultatu 2:1.

Po šios akistatos, kaip ir visada, į „Manchester United“ televizijos studiją galėjo prisiskambinti bet koks futbolo sirgalius ir pareikšti savo nuomonę apie rungtynes.

Laidos vedėja Manday Henry tik nusišypsojo, kai į studiją prisiskambinęs vyras tikino, kad jis yra iš Jamaikos ir jo vardas Usainas Boltas.

Žurnalistė lyg juokaudama pristatė, kad skambina neva U.Boltas, tačiau kitame telefono ryšio gale vyras atkakliai pakartojo, jog jis tikrai yra U.Boltas.

Dėl blogo ryšio beveik minutę vykęs pokalbis kai kada lyg ir nutrūkdavo, tačiau vyras tikino, kad yra patenkintas, kaip sužaidė „Manchester“ futbolininkai.

Kai nuomonė buvo išsakyta, M.Henry paklausė skambinusiojo, jei jis yra U.Boltas, ką jis rengiasi veikti per Naujuosius metus ir kokie jo planai.

„Nieko išskirtinio neveiksiu. Būsiu namie ir leisiu fejerverkus“ – pareiškė vyras.

M.Henry, kai skambinantysis pasitraukė iš eterio, kartu su laidos svečiais dar pajuokavo, kad neįtikėtina, kad U.Boltas skambintų į studiją, o po to eitų leisti fejerverkų.

Kaip ji nustebo ir susigėdo, kai po šio pokalbio greičiausias pasaulio bėgikas ir sporto žvaigždė U.Boltas savo „Twitter“ paskyroje parašė, kad jis iš tikrųjų prisiskambino į televiziją ir tikrai kalbėjo būtent jis.

„Atleisk Usainai Boltai – nesitikėjau, kad tai tu. Mėgaukis šventėmis Jamaikoje ir paskambink po to, kai pirmadienį Mančesteris sužais su „West Ham United“, – parašė sporto žurnalistė.

U.Boltas ne kartą viešai kalbėjo, kad yra aistringas „Manchester United“ ekipos gerbėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.