EUROLYGA 2023

Po griūties dviratininkas tik stebuklingai nenugarmėjo nuo 9 metrų aukščio tilto

Momentas, kai dviratininkas vos nenukrito nuo tilto.<br>youtube.com
Momentas, kai dviratininkas vos nenukrito nuo tilto.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 9:08 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 1:32 AM

Tragiškai vos nesibaigė savaitgalį JAV vykusios „Santa Barbara Road Race“ dviračių lenktynės. Vieną iš dviratininkų teko gelbėti kitų komandų aptarnaujančiam personalui, nes per masinę griūtį jis nevykusiai krito, pakibo ant tilto borto ir vos nenugarmėjo nuo 9 metrų aukščio.

Savaitgalį vykusiose varžybose dviratininkų peletonas jau spaudė į finišą betoniniu tiltu, kai vienas iš sportininkų krito. Įvyko taip vadinama domino griūtis – vieno kritimas privertė ant žemės atsidurti ir kitus aplink pedalus minusius dviratininkus.

Nepasisekė Mickui Allecui – sportininkas bandė išvengti griūties apvažiuojant kritimo vietą arčiau tilto betoninio borto. Tačiau jam nepasisekė sėkmingai įveikti dviračių barikada ir jis krito.

Tačiau tikrai ne itin sėkmingai – vyrą“užmetė“ ant tilto borto, o jo dviratis nugarmėjo nuo 9 metrų aukščio ant žemės. M.Allecas paskutinę sekundę užsikabino už borto – kitu atveju jis taip pat nukristų ir geriausiu atveju susižalotų.

Apie incidentą dviračių lenktynėse facebook parašė M.Alleco komanda.

„Savaitgalį mūsų komandos lyderis ir jos vadybininkas M.Alleco buvo įtrauktas į įspūdingą finišo kovos sprintą, tačiau pateko į griūtį ir pakibo ant tilto – po juo buvo 9 metrų tuštuma. Mes dėkojame kitų komandų atstovams, kurie buvo tuo metu nestandartinėje situacijoje ir padėjo jam atsidurti ant tilto“, – rašoma ekipos padėkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.