EUROLYGA 2023

Trampliną nosimi arusiai kinei pasisekė išgyventi be lūžių

Kinei pasisekė – ji nukrito šokdama nuo tramplino, bet nesusilaužė kaulų.<br>youtube.com
Kinei pasisekė – ji nukrito šokdama nuo tramplino, bet nesusilaužė kaulų.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-13 17:36, atnaujinta 2017-04-10 04:38

Slovėnijos Ljubno miesto trampline pastaruoju metu treniruojasi ne viena moterų šuolių nuo tramplino rinktinė, kurios rengiasi Japonijos Sapore vyksiančiam pasaulio šuolio nuo tramplino čempionatui. Neįtikėtinas įvykis įvyko per kontrolines varžybas sekmadienį – Kinijos sportininkė, kritusi dar įsibėgėjimo ruože, sugebėjo taip sėkmingai nukristi, kad atsipirko tik keliomis mėlynėms, nors pradžioje galvota, jog ant galvos kritusi moteris neišgyvens.

Dar prieš atsispyrimą nuo tramplino kinė Xinyue Chang nesugebėjo išlaikyti lygsvaros ir krito veidu į priekį. Taip, kaip baigėsi įsibėgėjimo takas, kinę po kritimo „pakilo“ į orą ir praskridusi ne itin didelį nuotolį, veidu vožėsi į tramplino nusileidimo taką.

Tačiau sportininkui pasisekė „suvaldyti“ kūną ir ji nepatyrė didelių traumų – tik kelias mėlynes ir veido nubrozdinimus.

Po šio šuolio teisėjai buvo priversti sukti galvą, koks turėjo būti Xinyue Chang šuolio ilgis, kad būtų galima įrašyti į varžybų protokolus. Mat tokių trumpų „skrydžių“ Ljubno trampline nebūna, tačiau po ilgų svarstymų kinei buvo įrašytas 40 metrų ilgio šuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.