EUROLYGA 2023

Į kortus sugrįžęs Ričardas Berankis džiaugiasi: „Nejaučiu jokių operuotos kojos skausmų“

Po pusmečio praleisto be teniso vos antrame žaistame turnyre nugalėtojo trofėjų iškovojęs Ričardas Berankis pasiruošęs iššūkiams. Šeštadienį Kazachstane vykusio turnyro finale lietuvis 6:3, 6:2 nugalėjo vokietį Yannicką Hamfmanną (ATP-220) ir jau šiąnakt išvyks į Prancūziją.

 Ričardas Berankis džiaugiasi, kad nebejaučia kojos skausmų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ričardas Berankis džiaugiasi, kad nebejaučia kojos skausmų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2017, 6:59 PM, atnaujinta May 27, 2017, 7:04 PM

„Žinoma, kad esu laimingas. Kada gi dar džiaugtis, jei ne dabar. Fiziškai taip pat jaučiuosi gerai. Suprantama, žaisti po ilgos pertraukos nėra lengva, tačiau svarbiausia, kad nejaučiu jokių operuotos kojos skausmų“, – doublefault.lt pasakojo R.Berankis.

Su nė vienu į Top-200 ATP reitinge patenkančiu varžovu Kazachstane nežaidęs lietuvis prisipažįsta, kad „Challenger“ serijos turnyras nebuvo paties aukščiausio lygio, bet po traumos būtent tokio jam ir reikėjo.

„Iš principo esu patenkintas savo žaidimu. Manau, kad jis gerėjo su kiekvienu maču. Puikiai suprantu, kad Šimkento Challengeris, vertinant pagal dalyvių pavardes ir reitingus, nebuvo labai aukšto lygio turnyras, tačiau grįžimui po traumos jis man puikiai tiko“, – atviravo geriausias Lietuvos tenisininkas.

Sekmadienį prasidėsiančio prestižinio „Roland Garros“ turnyro pirmame rate R.Berankis susikaus su 35-erių italu Paolo Lorenzi (ATP-34). Nepaisant to, kad pastarasis tenisininkas niekada nėra įveikęs pirmo rato „Roland Garros“, lietuvis varžovo nenuvertino.

„Burtai man lėmė tikrai labai pajėgų priešininką. Nesu žaidęs prieš jį turnyruose, tačiau kelis kartus kartu treniravomės. Labai stabilus tenisininkas, vienodai gerai žaidžiantis ir iš dešinės, ir iš kairės. Žinau, kad lengva nebus, tačiau tikrai esu pasirengęs kautis“, – sakė R.Berankis.

Lietuvos ir Italijos tenisininkų akistata vyks pirmadienį arba antradienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.