EUROLYGA 2023

„Roland Garros“ mišrių dvejetų čempionais tapo Rohanas Bopanna ir Gabriela Dabrowski

Rohannas Bopanna ir Gabriela Dabrowski pirmą kartą savo karjerose iškovojo „French Open“ mišrių dvejetų pirmenybių titulą. Indijos bei Kanados tenisininkų duetas finale nugalėjo Robertą Farah bei Anną-Leną Groenfeld 2:6, 6:2, 12:10.

 Dvejetų nugalėtojai.<br> AP nuotr.
 Dvejetų nugalėtojai.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 8:32 PM

„Tai labai ypatinga. Tai kažkas, apie ką svajojau vaikystėje, – po pergalės džiaugėsi G.Dabrowski. – Niekada negali žinoti, kas tavęs laukia ateityje. Žaidžiau vienetus, dvejetus, o dabar ir mišrius dvejetus. Esu nepaprastai laiminga. Jausmas nepakartojamas.“

R.Bopanna ir G.Dabrowski kartu pradėjo rungtyniauti nuo praėjusių metų rugsėjo. „US Open“ čempionato ketvirtfinalyje jie pralaimėjo tiems patiems R.Farah bei A.L.Groenfeld, o Melburne taip pat krito prieš pat pusfinalį.

„Tai tikrai nerealu. Būdamas tenisininku negali svajoti apie nieką daugiau, – po mačo kalbėjo R.Bopanna. – Manau, kad didžiausias lūžis buvo antrame sete. Buvome labiau atsipalaidavę ir pradėjome žaisti savąjį žaidimą.“

Įdomu tai, kad R.Farah ir A.L.Groenfeld šiame mače pirmavo rezultatu 9:7, tačiau R.Bopanna ir G.Dabrowski sugebėjo iškovoti pergalę, o lemiamu faktoriumi tapo A.L.Groenfeld dviguba klaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.