EUROLYGA 2023

Andy Murray: „Mano tikslas buvo patekti tik tarp 100 geriausių“

Pirmoji pasaulio raketė Andy Murray visada pasižymėjo paprastu charakteriu. Geriausias pasaulio tenisininkas buvo realistas, o gal net galima sakyti – pesimistas, kai augo.

A.Murray didelių vilčių į save nedėjo.<br>AFP nuotr.
A.Murray didelių vilčių į save nedėjo.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 1:18 PM

30-metis britas pripažino, kad niekada net nesvajojo apie buvimą geriausiu. Vienintelis jo tikslas buvo – uždirbti pragyvenimui iš teniso. 

„Mano tikslas buvo patekti į top-100, tapti profesionaliu tenisininku ir uždirbti iš to“, – pasakojo A.Murray, kuris praėjusių metų lapkritį tapo pirmąją pasaulio rakete.

„Aš tikrai niekada nesitikėjau, kad galėčiau būti visų reitingų viršūnėje. Tai niekada nebuvo mano tikslas. Niekada nemaniau, kad taip galėtų nutikti“, – pasakojo tenisininkas.

A.Murray taip pat atskleidė kada suprato, kad gali pasiekti daugiau negu svajojo: „Kai buvau 14 buvau antras ar trečias geriausias tenisininkas Europoje. Todėl supratau, kad tokio amžiaus buvau geras. Bet tai nieko nereiškia. Viskas atėjo į galvą tik kai pradėjau žaisti profesionaliuose turnyruose. Pradėjau laimėti ir treniruotis su geriausiais tenisninkais ir varžiausi su jais, kaip lygus su lygiais. Tada supratau, kad man gali pasisekti“, – savo istoriją pasakojo A.Murray. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.