EUROLYGA 2023

Balžeko teniso akademija plečia savo veiklos geografiją

Balžeko teniso akademija tęsia savo misiją – užkrėsti šio sporto virusu vis daugiau lietuvių. Iki šiol visi Balžeko teniso akademijos entuziastai ir jaunieji talentai savo įgūdžius ir sugebėjimus demonstravo trijuose Vilniaus aikštynuose, o nuo pirmadienio, sausio 8-os, galės tai daryti ir ketvirtame – Didžiojoje Riešėje.

 Remigijus Balžekas.<br> balzekastennis.lt nuotr.
 Remigijus Balžekas.<br> balzekastennis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2018, 12:24 PM

„Vienas iš akademijos plėtros prioritetų 2017 metais buvo geografinis pasiekiamumas – norime būti arčiau savo klientų. Todėl džiaugiamės, kad nuo kitos savaitės pagaliau grupines ir individualias teniso treniruotes vaikams ir suaugusiems galėsime pasiūlyti ne tik miestiečiams, bet ir šiek tiek už Vilniaus ribų gyvenantiems sporto entuziastams ir tiems, kurie tenisą nori išbandyti pirmą kartą

Neseniai teniso aikštelę naujame filiale išbandė ir akademijos vadovai Arūnas ir Remigijus Balžekai. Turėjome teniso treniruotę su akademijos sportininkais. Treneriai teniso aikštelę įvertino aukščiausiu balu. Nenuostabu, nes juk aikštelės danga nesiskiria nuo teniso aikštelių dangos garsiojoje ir visai neseniai duris atvėrusioje Rafaelio Nadalio akademijoje Maljorkoje. Potencialūs tenisininkai ir patys gali išbandyti teniso kortus mūsų organizuojamose Atvirų durų dienose“, – sakė Balžeko teniso akademijos veiklos vystymo vadovė Šarūnė Vasiliauskaitė.

Balžeko teniso akademija yra bendruomenė, kuri kartu stebi svarbiausius teniso turnyrus, keliauja į išvykas, rengia labdaros turnyrus ar tiesiog kartu smagiai leidžia laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.