EUROLYGA 2023

Andy Murray'us pradžiugino sirgalius: paskelbė, kada sugrįš į kortus

Vienas geriausių planetos tenisininkų Andy Murray'us, kurio teniso varžybose gerbėjai neregėjo jau gerą pusmetį, paskelbė gerą žinią.

 A.Murray'ui buvo atlikta operacija, tenisininkas žino, kada grįš į kortus<br> Lrytas.lt koliažas
 A.Murray'ui buvo atlikta operacija, tenisininkas žino, kada grįš į kortus<br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2018, 12:36 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 12:50 PM

Pirmadienį britui buvo atlikta kelio operacija, o vėliau jis pasakė, kad planuoja sugrįžti į teniso kortus Wimbldono turnyre, kuris vyks liepos mėnesį.

Sugrįžimas įvyktų po metų pertraukos, kadangi teniso A.Murray'us nežaidė nuo tada, kai praėjusių metų vasarą tame pačiame Wibledono turnyro ketvirtfinalyje patyrė traumą žaisdamas su amerikiečiu Samu Querrey.

„Man buvo sėkmingai atlikta operacija Melburne. Planuoju į tenisą sugrįžti Wibledono turnyre. Neplanuoju dalyvauti didelyje kiekyje turnyrų, tam, kad vėl tapčiau pirmuoju tenisininku pasaulyje. Žaisiu sumažintame tvarkaraštyje ir koncentruosiuosi į pergales didžiuosiuose turnyruose, nei, kad tiesiog rinksiu taškus pakilimui ATP reitinge“, – kalbėdamas su britų žiniasklaida sakė sportininkas.

Anot A.Murray, jo reabilitacija turėtų trukti apie keturiolika savaičių.  Net ir ilgą laiką nežaidęs teniso, šiuo metu britas ATP reitinge rikiuojasi 19 pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.