Įsimylėjusi Lady Gaga nebesijaučia visų melžiama karve

Ekscentriškoji popmuzikos dievaitė Lady Gaga (28 m.) buvo įsitikinusi – ji ištekėjusi už savo vienatvės. Ir jautėsi lyg melžiama karvė, kuri naudinga tik tol, kol yra sveika. Bet dabar jos gyvenimas, apvirto aukštyn kojomis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius.

Kai mylimoji sirgo, Tayloras Kinney nutraukė darbą filmavimo aikštelėje, tokiu savo elgesiu užsitraukdamas režisieriaus ir prodiuserio pyktį.
Kai mylimoji sirgo, Tayloras Kinney nutraukė darbą filmavimo aikštelėje, tokiu savo elgesiu užsitraukdamas režisieriaus ir prodiuserio pyktį.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 26, 2015, 5:55 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:48 AM

Dainininkei savo ranką ir širdį per Šv.Valentino dieną pasiūlė modelis, populiaraus amerikiečių serialo „Vampyro dienoraščiai“ žvaigždė Tayloras Kinney (33 m.) ir užmovė jai ant rankos 440 000 eurų vertės žiedą. Ji ištarė „Taip!“

Jie susipažino 2011-aisiais vaizdo klipo „You And I“, kuris buvo sukamas Nebraskos laukuose, filmavimo aikštelėje. Po kelių mėnesių Lady Gaga ir Tayloras pradėjo susitikinėti, paskui trumpam pasuko skirtingais gyvenimo keliais.

Aktorius tuomet sakė, kad jų keliai išsiskyrė dėl darbo grafikų nesutapimo ir retų pasimatymų.

Po šios informacijos po žiniasklaidą pažiro gražuolio T.Kinney nuodėmės: žurnalas „Star“ jį pavadino blogučiu. Pasirodo, jis ne tik mėgsta išgerti, bet ir buvo patekęs į teisėsaugos akiratį: stipriai apsvaigęs nuo alkoholio keikėsi viešumoje.

Bet labiausiai pakenkti stengėsi jo palikta šviesiaplaukė gražuolė Britanny Sackett. Ji nemalonių žodžių išsakė ne tik buvusiam mylimajam, bet ir jį nuviliojusiai Lady Gagai. Ji rėžė, kad Tayloras nespjauna ne tik į alkoholį, bet ir į dailiąją lytį.

Tad nieko nuostabaus, kad trumpam nutrūkus jo draugystei su „mama monstre“, kaip save vadina Lady Gaga, jis atsidūrė po žiniasklaidos didinamuoju stiklu. Deja, teko nusivilti: per tą laiką modelis ir aktorius nebuvo pastebėtas su jokia kita moterimi.

Gal italų kilmės popmuzikos dievaitė patraukė T.Kinney savo išskirtinumu?

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), dar dainuodama savo suburtoje grupėje „Regis Jazz Band“, į sceną išeidavo su neįprastais, įmantriais kostiumais.

Iš didelių dydžių liemenėlių siuvo kombinezonus, uogiene ir flomasteriais savo kūną paversdavo įspūdingomis kraujuojančiomis įpjovomis, o kartą į sceną išėjo su tikrų gėlių vazonu ant galvos, kuris jai turėjo atstoti skrybėlę.

Keista, bet kuo bjauriau ji darkėsi, maivėsi, staipėsi scenoje, tuo labiau patiko publikai.

S.J.A.Germanottos sceninio slapyvardžio Lady Gaga krikštatėviu tapo prodiuseris Robas Fusari, pakvietęs ją dalyvauti televizijos šou „Menų mokykla“. Laidos išvakarėse jis visam laikui pasisavino slapyvardį iš muzikos grupės „Queen“ dainos „Radio Gaga“.

Pirmasis Lady Gagos albumas „The Fame“ sukėlė sensaciją. Didžiulė sėkmė lydėjo ir kitus. Jos dainos atsidūrė beveik visų pasaulio šalių populiariausių muzikinių įrašų sąrašų viršuje.

Prieš kiekvieną Lady Gagos koncertą žiūrovams smalsu, kaip ji šį kartą atrodys. Jos plaukai yra buvę įvairiausių spalvų, o kartą atlikėja pasirodė ir visiškai plika.

Tiesa, priešingai nei kolegė, popmuzikos dievaitė Britney Spears, ji savo vešliųjų plaukų nenusiskuto, paslėpė juos po odos spalvos kepuraite.

Lady Gagai nieko nereiškia išeiti į sceną su dujokauke, telefono disku ant galvos ir apsiraizgyti kabeliais.

JAV televizijos konkurso „Amerikos talentai“ prodiuseriai iš nuostabos išsižiojo, kai į studiją Lady Gaga atėjo avėdama bateliais, kurių neapsakomai aukšti permatomo plastiko kulnai buvo penio formos.

Keturis konkurso finalo dalyvius mokydama, kaip judinti klubus, prie vieno jų nepadoriai prigludo už nugaros, o kitam įvarė raudonį, kai patarė su mikrofonu elgtis taip, lyg tai būtų jo mergina.

Visko mačiusius 2010 metų MTV muzikos apdovanojimų ceremonijos rengėjus ir dalyvius Lady Gaga pribloškė savo suknele iš sukabintų šviežios mėsos gabalų.

Atsirado žurnalistų, kurie pašmaikštavo, jog prie tokio popmuzikos žvaigždės apdaro trūko tik skrybėlės, po kurią ropotų tarakonai.

Ir šiai žiniasklaidos įžvalgai Lady Gaga neliko abejinga. Kai kartą per koncertą Naujojoje Zelandijoje netyčia gavo metaliniu strypu per galvą, užsakė sau ir komandos nariams galvos apdangalą, kurio tinkliniame narve knibždėjo tarakonų.

Gal todėl sužinoję apie Lady Gagos ir T.Kinney draugystę, žurnalistai pašmaikštavo: argi galima jos nemylėti, jei ji net geba rasti bendrą kalbą su tarakonais?

Iš viso popmuzikos pasaulio italų kilmės amerikietė Lady Gaga išsiskiria ne tik šokiruojančiais drabužiais, bet ir itin skandalingu elgesiu.

Prieš vienos televizijos laidos filmavimus ji taip norėjo šlapintis, kad čiurkšlę paleido į persirengimo kambaryje stovinčią šiukšliadėžę.

Po šio akibrokšto popmuzikos dievaitė dar pridūrė, kad ji dažnai taip elgiasi, nes tualetas yra per toli.

Daugelis ją laiko sceniniu personažu, kuoktelėjusia ekstravagantiška išsišokėle. Kad ir kaip būtų, atlikėja atrado popmuzikos nišą ir į ją idealiai įsispraudė.

Visi Lady Gagos diskai tapo auksiniai ar platininiai, ji sukaupė prestižiškiausius apdovanojimus – nuo MTV statulėlių iki „Grammy“. Ji įtraukta į „Guinnesso“ rekordų knygą kaip populiariausia interneto tinklalapių moteris, prieš penkerius metus tapo pirmąja muzikos istorijoje atlikėja, kurios vaizdo klipų peržiūros „YouTube“ sulaukė daugiau nei milijardo spustelėjimų pele.

Jos gerbėjai laukia, kada šiais metais Lady Gaga įvykdys savo pažadą: surengs koncertą atvirame kosmose. Juolab kad pradinę įmoką – 250 tūkstančių dolerių – ji jau paklojo.

Bet ekscentriška Lady Gagos apranga ir elgesys niekuomet netrikdė T.Kinney. Jis jau seniai suvokė, kad scena jo mylimajai yra tarsi narkotikas, kodas, atveriantis visas jos vidaus pertvaras, kurios užkirsdavo kelią jos svajonėms ir fantazijoms.

Jis seniai žino, kad viešumoje jo mylimoji visada buvo ir liks Lady Gaga. Ir, kaip ji sako, niekuomet niekas nepamatys jos avinčios šlepetėmis ir mūvinčios apdribusiomis sportinėmis kelnėmis.

Jis pažįsta ir mylimąją Stefani Joanne Angeliną – nešnekią, romantišką, paskendusią saldžiose svajonėse ir mintyse apie jų būsimą bendrą gyvenimą.

Prieš dvejus metus pasaulio turnė „Born This Way“ einant į pabaigą, ji buvo taip nusiplūkusi, kad scenos užkulisiuose iš nuovargio susmuko. Negana to, susižeidė klubo sąnarį.

Lady Gagai teko apsispręsti: skubi operacija ar likęs gyvenimas neįgaliųjų vežimėlyje. Jai teko atšaukti 21 koncertą, gultis į ligoninę, ištverti ilgus reabilitacijos mėnesius.

„Iš artimiausių mano komandos žmonių niekas nepalaikė manęs nei operacijų, nei reabilitacijos metu. Gulėdama ligoninėje jaučiausi kaip karvė. Visą laiką daviau pieno ir buvau melžiama.

Bet kai susirgau ir nebegalėjau duoti pieno, visiems tik rūpėjo, kada karvė vėl bus sveika“, – taip apie nelengvus išbandymus kalbėjo Lady Gaga.

Praėjo daug laiko, kol ji sugebėjo įveikti nusivylimą supančiais žmonėmis. Lady Gaga neslepia, kad tuo niūriuoju laiku ją neretai užklupdavo mintys apie mirtį.

Bet ekscentriškoji atlikėja sugebėjo ištverti ir netapti vadinamojo „Klubo 27“ nare, kuriam priklauso jos kolegos Jimi Hendrixas, Kurtas Cobainas ar Amy Winehouse. Jie iškeliavo iš šio pasaulio būdami 27 metų.

Po operacijos ir ilgai trukusios reabilitacijos Lady Gaga į muzikos industriją pradėjo žiūrėti kitokiomis akimis. Tai jai priminė lauko baseiną, kuriame knibžda godžių ryklių.

Tuomet dainininkę užplūsdavo ir kitokios mintys: anksti prasikalus talentams, ji atidavė muzikai geriausius savo jaunystės metus, o štai dabar guli ligoninėje traumuota ir vieniša.

Bet T.Kinney džiaugėsi ilgais mylimosios sveikimo mėnesiais. Žiauru? Taip! Bet tik tuomet jai teko atsisakyti beprotiškai įtempto darbų grafiko, laikytis lovos režimo.

Tik dabar Tayloras ir Stefani galėjo visą laiką būti kartu, rodyti vienas kitam dėmesį ir švelnius jausmus, į kuriuos neįsiterpdavo įkyrus jos mobiliojo telefono skambėjimas.

Sužinojęs apie mylimąją ištikusią nelaimę Tayloras nutraukė darbą filmavimo aikštelėje, tokiu savo elgesiu užsitraukdamas režisieriaus ir prodiuserio pyktį. Nuskubėjęs į oro uostą atskrido ne pas Lady Gagą, o pas savo Stefani.

Skandalingąja Lady Gaga domėjosi turtingi ir garsūs vyrai. Būta kalbų apie kažkokį paslaptingą rusų milijardierių, Amerikos verslininką, skandalingąjį kaip ir ji atlikėją Marilyn Mansoną, poilsį prabangiausiuose pasaulio kurortuose, išvykas jachta, vakarienes, pietus ištaiginguose restoranuose. Bet visi jos romanai neturėjo tęsinio.

Tuomet viename jos interviu nuskambėjo šie liūdni žodžiai:

„Esu vieniša. Aš – artistė, suprantu, kad turiu būti tokia. Esu ištekėjusi už savo vienatvės. Ar kada nors norėčiau ištekėti? Taip, jei kas nors man pasipirštų.“

Kai jai savo ranką ir širdį pasiūlė „Vampyro dienoraščių“ žvaigždė T.Kinney, XXI amžiaus popmuzikos simboliu vadinama skandalingoji Lady Gaga atsakė „Taip“.

Po šio žingsnio ji jau nebebuvo ta moteris, kurią palikdavo vyriškiai, nes ji jiems niekada nerasdavo laiko. Jai jau buvo įgrisusios ilgos ir vienišos naktys.

Bet viename interviu atlikėja prasitarė, kad niekam neleis daryti savo vestuvių nuotraukų. Jei ji laikysis šio pažado, labai nuvils gerbėjus, kurie tikisi staigmenų per svarbiausią savo ekstravagantiškosios popmuzikos dievaitės gyvenimo dieną.

O tai, kad pastaruoju metu Lady Gaga atrodo surimtėjusi, byloja ir jos pasirodymas šių metų „Grammy“ apdovanojimų koncerte. Ten ji buvo apsirengusi subtiliai, puikiai derėjo prie 60 metų už ją vyresnio scenos partnerio, džiazo legendos Tony Bennetto.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?