Vita Jakutienė žurnalui „Stilius“ apnuogino kūną ir sielą

„Mano gyvenimas – kaip tiksinti bomba“, – tokiais žodžiais pokalbį „Stiliaus“ žurnalui pradėjo atlikėja Vita Jakutienė (27 m.). Iš tiesų jos gyvenimas pastaruoju metu ne rožėmis klotas. Vita neslepia, kad pavargo nuo nemalonių žiniasklaidos klausimų, tad norėtų, jog visi nuo jos tiesiog atstotų.

Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė („Lietuvos rytas“)

Mar 3, 2015, 10:24 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 7:09 PM

Beveik prieš mėnesį Lietuvą apskriejo žinia, kad Vitos vyras verslininkas Justas Jakutis (31 m.) suimtas dėl narkotikų platinimo ir kurį laiką jam teks praleisti už grotų. Lietuvos popmuzikos padangėje žibančiai V.Jakutienei ši žinia ir iškart po to pasipylę kaltinimai gerokai sudrumstė gyvenimą.

Praėjusią savaitę iš projekto „Šuolis“ iškritusi moteris neslėpė, kad dėl jos vyro kilęs skandalas skaudino, atėmė norą intensyviai treniruotis. Tokiu sunkiu metu Vita stengiasi daugiau laiko skirti savo atžaloms: dukrai Nikoletai (6 m.) ir sūnui Armandui (2 m.).

„Niekada nesu kalbėjusi šia tema, atviravusi apie savo vyrą“, – dar prieš susitikimą dvejodama sakė atlikėja. Tačiau visuomenės spaudimas ir ramybės troškimas ją paskatino apsigalvoti ir šioje istorijoje padėti savotišką tašką.

– Pasakykite nuoširdžiai, kaip šiuo metu jaučiatės?

– Mano gyvenimas yra kaip tiksinti bomba. Labai anksti sukūriau šeimą, nors tuo labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi. Gyvenime būna visko. Kaip žinoma, mano padėtis šiandien nėra iš geriausių, bet gyvenimas tam ir yra, kad jį gyventum. Niekada nepasiduosiu, eisiu iškelta galva.

– Kaip šiuo metu į jus reaguoja aplinkiniai?

– Aštriai. Galiu pasakyti, kad dabar esu savotiškas visuomenės priešas. Žmonės labai greitai nuteisia, net nežinodami detalių ar istorijos. Bet kas mūsų nenužudo, padaro stipresnius.

Mano gyvenimas nepasikeitė, teka sena vaga: vaikai, darželiai, mokyklos, būreliai, mano veikla ir darbai. Žinoma, kartais būna labai liūdna, susimąstau, kad ko nors gal ir trūksta. Kita vertus, esu labai stipri ir einu tik į priekį. Visa kita sudėlioja laikas.

– Ar žmonės jums priskiria dalykus, dėl kurių kaltinamas vyras? Rėžia kritiką į akis?

– Būna. Žmonės skirtingi. Bet aš viską laikau savyje, o pastabas sakau tik artimoms draugėms, kurioms nebijau pasakyti tiesos. Mane pažįstantys žmonės mane palaiko, o tie, kurie nepažįsta, susikuria tam tikrus modelius. Skaitydama komentarus net pati nustembu.

Visą interviu ir itin atvirą V.Jakutienės fotosesiją galite pamatyti antradienio žurnale „Stilius“.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.