Selo mylimoji Eleonora Sebrova: „Neteisiu savo žmogaus“

Dainininkas ir muzikos kūrėjas Egidijus Dragūnas-Selas (38 m.) – lyg veidrodis: jis elgiasi taip, kaip elgiamasi su juo. Tuo įsitikinusi jo mylimoji ir scenos partnerė Eleonora Sebrova (30 m.). Neseniai įvykusio Selo konflikto su policija metu, kai jį nagrinėjo visa šalis, žinoma, ji buvo šalia – palaikanti ir mylinti.

Egidijus Dragūnas su mylimąja Eleonora Sebrova.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Egidijus Dragūnas su mylimąja Eleonora Sebrova.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė („Lietuvos rytas“)

Apr 1, 2015, 8:07 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:40 PM

Eleonorai net mintis nekyla, kad galėtų būti kitaip. Juolab kad ji pati tądien važiavo kitu automobiliu paskui Egidijų ir stebėjo situaciją.

„Jo toks automobilis, kad neprisisegęs saugos diržo negalėtum vairuoti. O triuko, kai diržas perveriamas per sėdynę ir tik tuomet prisegamas be keleivio, jis tikrai nenaudoja. Egidijus supyko, kai jį be jokios priežasties sustabdė policininkai. Taip, jis keikėsi, tačiau bandau jį suprasti – daugelį iš kantrybės išvestų neteisybė. Juolab kad tądien jis buvo be nuotaikos – visiems pasitaiko tokių dienų“, – kalbėjo „Stiliui“ E.Sebrova.

Juodu su Egidijumi turi nemažai draugų, kurie vis pasakoja situacijas, kai buvo sustabdyti be priežasties, tik todėl, kad puikus automobilio modelis patraukė pareigūnų akį.

Pavyzdys – E.Dragūno elgesys televizijos vedėjo Edmundo Jakilaičio laidoje.

„Kai su juo elgėsi normaliai, neuždavinėjo provokuojamų klausimų – ir Egidijus mandagiai bendravo, – aiškino Eleonora. – Daugelis žmonių, susidūrę su neteisybe, bando nutylėti ir pataria taip elgtis kitiems, nes dažniausiai, kilus konfliktui, nukenčia tik jie patys. Egidijus niekada nenutylės. Nenoriu teisti savo žmogaus – jis yra toks, koks yra, todėl visiems ir įdomus.“

Namo prastos nuotaikos, konflikto įtampos Egidijus neparsineša. Elgiasi gražiai, švelniai, jautriai – kaip ir Eleonora su juo. Viešumoje verdant diskusijoms dėl E.Dragūno elgesio su policininkais, dėl kritikos dainininkui Andriui Mamontovui, tiek Egidijus, tiek Eleonora sulaukė palaikymo iš artimųjų ir draugų.

„Dažnai girdžiu, kad mudu su Egidijumi neva labai pykstamės. Tikrai ne. Kas mudu laiko? Ryšys. Yra savybių, kurių negalime pakęsti, bet ryšys viską atperka. Be to, jis kasdien mane pralinksmina, stebina, žaviuosi, kaip jam kyla pačių netikėčiausių idėjų.

Aš ne iš tų moterų, kurioms „viskas OK“, kad ir ką mylimas žmogus iškrėstų. Ar Egidijui įmanoma ką nors paaiškinti, jį pagydyti? Aš jo negydau. Nesusitaikau su man nepatinkančia situacija, bet ir nemoralizuoju savo žmogaus“, – kalbėjo Eleonora.

Garsi pora įtampoje negyvena. Turi kitų reikalų, mat šiuo metu ruošiasi kelionei į JAV, kur įrašinės muziką ir dairysis, ar patiktų jiems gyventi, pavyzdžiui, Los Andžele. Taip pat ieškos ir septynmečiam E.Dragūno sūnui Deividui tinkamos mokyklos. Patirties mokytis tarptautinėje mokykloje vaikas jau turi. Kai šeimyna neseniai mėnesį leido Tailande, Deividas ėjo į vadinamąją džiunglių mokyklėlę. Tarptautinė prancūzų mokykla, kokią berniukas lanko Vilniuje, turi savo filialų ir kitose šalyse.

Pati Eleonora – kaip ant sparnų. Visuose knygynuose jau parduodama jos knyga vaikams „Skraidantis berniukas“. Gegužės pradžioje E.Sebrova pakviesta koncertuoti į Londoną, vieną su mada susijusį renginį, kurį filmuos garsioji „Fashion TV“.

„Noriu atrodyti labai gerai! Juk tokia unikali proga, didelis renginys, dainuosiu solo“, – džiaugėsi dainininkė.

Vieną kostiumą jai kuria dizainerė Kastė Svilaitė, o kitą – mados namai „Inži“.

Galbūt kur nors kuriama ir vestuvinė suknelė?

Eleonorą žmona Egidijus vadina seniai. Tačiau ji patikino, kad kol kas nieko konkretaus, o kad jie tuoksis – namuose vis užsimenama.

„Yra šiokių tokių planų“, – džiugiai prasitarė E.Sebrova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.