57-erių aktorė Sharon Stone apnuogino ir sielą, ir kūną

Mados žurnalui „Harper's Bazaar“ Holivudo aktorė Sharon Stone (57 m.) apnuogino tiek sielą, tiek kūną. „Esminio instinkto“ žvaigždė per fotosesiją nevilkėjo nė vieno drabužėlio, taip pademonstruodama bet kurio amžiaus moteriai pavydėtiną figūrą.

Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Sharon Stone pademonstravo nepriekaištingą figūrą.<br>„Harper's Bazaar“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Aug 14, 2015, 11:09 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 1:39 PM

Per interviu moteris atskleidė nemėgstanti plastinės chirurgijos. Vis dėlto su veido raukšlėmis kovoti jai padeda grožio specialistai – aktorei vis suleidžiamos hialurono rūgšties injekcijos.

„Šiandien taip įprasta leistis injekcijas. Tai beveik paprasta grožio procedūra. Atrodo, lyg tau tereikia blakstienų tušo ir injekcijos. Manau, tai geresnė alternatyva už veido pjaustymą, kai vėliau atrodai taip, lyg būtum buvęs įsiurbtas į vėjo tunelį“, – pasakojo Sharon.

Hialurono rūgšties injekcijas Sharon pradėjo leistis po 2001-aisiais ją ištikusio insulto. Tuomet dėl į smegenis išsiliejusio kraujo Sh.Stone devynias dienas praleido intensyviosios priežiūros skyriuje. Vėliau jai prireikė dvejų metų, kad ir vėl galėtų vaikščioti, kalbėti.

Šis laikotarpis aktorei buvo negailestingas. Būtent per šiuos metus žlugo Sh.Stone santuoka su žurnalistu Philu Bronsteinu, ji neteko teisės į aštuonmečio įsūnio Roano globą. Kai visas pasaulis slydo iš po kojų, Sharon gavo vaidmenį seriale „Įstatymas ir tvarka“.

„Oskaro“ laureatei šis vaidmuo buvo žeminantis, tačiau Sharon įsitikinusi, kad tik tuomet ji suprato, ką turi daryti su savo gyvenimu.

„Pagalvojau: mane išmetė iš lekiančio traukinio ir dabar aš ketinu šliaužti sudužusio stiklo kalva, įsiropšti atgal į traukinį, kuris lekia milijonų mylių per valandą greičiu, ir įveikti kelionę įsitaisiusi gyvuliniame vagone. Tiesiog taip yra, todėl man geriau nusižeminti, užsičiaupti ir padaryti savo darbą. Nes jei nepajėgiu atlikti šio darbo, tikrai nebemoku padaryti nieko“, – atviravo Sharon.

Šį rudenį Sharon pasirodys naujame didelio biudžeto seriale „Agent X“, kuriame ji vaidina JAV viceprezidentę. Dabar jau akivaizdžiai matyti, kad Sh.Stone atgavo savo vizitine kortele laikytą žavesį, jos vardas vėl tapo vilionės sinonimu. Sharon spinduliuoja tą natūralų, laikui nepavaldų grožį, kuris akimirksniu pavergia aplinkinius.

Todėl aktorė vėl pradėjo pasitikėti savimi. „Harper's Bazaar“ pažymi, kad prieš atvirą fotosesiją Sharon visai nesijaudino. Priešingai, ji net užkandžiavo sausainiais.

Pasitikėjimas Sh.Stone pastūmėjo ir pirmą kartą prabilti apie jos gyvenimą pakeitusį insultą. Pasirodo, aktorė tris dienas jautėsi blogai ir tik po to nuvyko į ligoninę išsitirti. Vos tik gydytojai pasakė, kad jai insultas, Sharon prarado sąmonę.

„Kai prabudau, virš manęs buvo pasilenkęs gydytojas. Aš paklausiau: „Ar aš mirštu?“ Jis atsakė: „Tau kraujas išsiliejęs į smegenis.“ Pasakiau, kad man derėtų paskambinti savo mamai, o gydytojas atsakė: „Tu teisi. Netrukus gali prarasti gebėjimą kalbėti“, – prisiminė Sharon.

Aktorės motina iš Pensilvanijos atskrido taip greitai, kad prie dukters lovos budėjo vilkėdama sodininko šortus.

Po kelių dienų Sharon diagnozuota plyšusi stuburo arterija. Aktorė prisimena atsibudusi ant gulto, kai ją vežė į operacinę, ir įsivėlusi į triukšmingą konfliktą su gydytoju dėl alternatyvaus gydymo galimybės.

„Aš kraujavau taip stipriai, kad mano smegenys buvo nustumtos į galvos priekį, – pasakojo aktorė. – Mano kūnui prireikė dvejų metų sugerti visą viduje išsiliejusį kraują. Kartais atrodo, kad pasikeitė net mano DNR. Mano smegenys guli nebe ten, kur anksčiau, mano kūno tipas pasikeitė, net alergija maistui pasikeitė.“

Sharon prireikė mėnesių, kol vėl pradėjo jausti kairę koją, ir kelerių metų, kad jos regėjimas vėl taptų normalus. Taip pat Sh.Stone kovojo su nevalingu mikčiojimu. Tačiau aktorė įžvelgia ir pliusų – ji tiki, kad tapo emocionaliai intelektualesnė.

„Aš dirbau labai sunkiai, kad atverčiau tam tikras savo sąmonės vietas. Dabar esu stipresnė. Galiu būti įžūliai reikli ir aiški. Tai gąsdina žmones, bet tikiu, kad tai – ne mano problema. Mano smegenys buvo pažeistos ir jums su tuo reikia susitaikyti“, – juokėsi Sharon.

Gyvenimo džiaugsmo Sh.Stone šiandien netrūksta. Jei ir yra kokia nors gyvenimo sritis, kurią ji norėtų patobulinti, tai būtų meilės reikalai.

„Manęs niekas niekada nekviečia į pasimatymus. Tai taip kvaila. Aš net nežinau, ką daryti. Pastaruoju metu vis dažniau flirtuoju, bet man atrodo, kad vyrai nesupranta, jog flirtuoju. Jie  tik pagalvoja: „Ak, ji tokia linksma! – tai pasakiusi Sh.Stone atsisuko į savo ilgametę asistentę ir paklausė: – Kaip manai, žmonės bent supranta, kad aš esu heteroseksuali? Man atrodo, kad žmonės tuo abejoja, nes šiuo metu turiu daug draugių lesbiečių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.