C. Delevingne prabilo apie motiną narkomanę ir norą nusižudyti

Motinos priklausomybė nuo narkotikų, paauglystėje kankinusi depresija ir noras nusižudyti – tai ir dar daugiau podiumo žvaigždė Cara Delevingne (22 m.) ryžosi atskleisti per išpažintį amerikiečių žurnalui „Vogue“.

C.Delevingne: „Jei ne darbas, tikriausiai būčiau vartojusi narkotikus dar dažniau.“<br>ViDA Press nuotr.
C.Delevingne: „Jei ne darbas, tikriausiai būčiau vartojusi narkotikus dar dažniau.“<br>ViDA Press nuotr.
Pandoros Delevingne noras svaigintis apkartino jos dukterų Caros ir Poppy gyvenimą.<br>ViDA Press nuotr.
Pandoros Delevingne noras svaigintis apkartino jos dukterų Caros ir Poppy gyvenimą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-08-31 10:17, atnaujinta 2017-10-18 05:35

Nekontroliuojamas Pandoros Delevingne noras svaigintis apkartino jos dukterų Caros ir Poppy (29 m.) gyvenimą.

„Mano motina – stiprus žmogus, turintis didelę širdį. Aš ją dievinu. Tačiau priklausomybė nuo svaigalų ją slegia jau daugelį metų ir tai paliko ryškų pėdsaką mūsų šeimos gyvenime. Žinau, kad pasaulyje daugybė žmonių, kurių ryžtas pasveikti buvo didesnis nei noras įtraukti dar vieną kokaino „takelį“. Tačiau mano motinai tai vis dar sunkiai sekasi“, – teigė podiumo žvaigždė.

Žurnalistas Robas Haskellis nepabūgo paklausti, kaip Cara reaguoja į motinos planus išleisti memuarus. Manekenė teigė, kad šiuo klausimu ją apima dviprasmiški jausmai.

Žvelgiant iš vienos pusės, C.Delevingne mielai nuslėptų skaudžiausias savo vaikystės detales. Bet, kita vertus, memuarai leistų išlaisvinti ilgus metus slėptą tiesą.

Kalbėdama apie motinos priklausomybę Cara taip pat ryžosi viešai pripažinti, kad kadaise ir ji vartojo narkotikus. Spekuliacijų apie tai būta daug. 2013 metais manekenė buvo nufotografuota su maišeliu įtartinai atrodančių baltų miltelių. Skandalingos nuotraukos netruko išplisti spaudoje, ir šis akibrokštas modeliui kainavo pelningą sutartį su drabužių gigante „H & M“.

„Turėjau daryti tam tikrus dalykus. Nuolatinių vakarėlių lydimas gyvenimas man nėra svetimas. Tai lyg žaidimas, ir aš jį puikiai išmanau. Jei atvirai, manau, kad elgiausi taip pat, kaip ir daugelis mano amžiaus žmonių. Visa laimė, kad dirbau kaip pamišusi. Jei ne darbas, tikriausiai būčiau vartojusi narkotikus dar dažniau“, – teigė C.Delevingne.

Interviu manekenė taip pat atskleidė, kad žalojosi būdama 15 metų. Pasak C.Delevingne, paauglystėje ji kentė nuo depresijos ir nuolatinio nerimo, be to, negalėjo pakęsti savęs. Tiesa, mergina nesipjaustė – tiesiog draskydavo odą iki kraujo. O kartą trenkė galvą į medį, kad prarastų sąmonę.

C.Delevingne buvo paskirti psichotropiniai vaistai. Anot atlikėjos, jie buvo stipresni už plačiai žinomą, galimai savižudiškas mintis keliantį antidepresantą prozaką.

Noras nusižudyti C.Delevingne buvo kilęs karjeros pradžioje: „Vieną akimirką tiesiog supratau, kad noriu viską baigti. Tai buvo vienintelis kelias, kurį mačiau.“

Išpažintis, kurią žurnalui „Vogue“ atliko Cara, nustebino ne vieną. Tačiau šiandien žvaigždė jaučiasi kaip niekada saugi ir laiminga dėl savo sprendimo.

Šiuo metu manekenė filmuojasi bene laukiamiausiame filme „Savižudžių būrys“ („Suicide Squad“), kuris pasirodys 2016 metais. Jame vaidina visas būrys pirmojo ryškumo Holivudo žvaigždžių, įskaitant Willą Smithą, Beną Afflecką, Margot Robbie ir daugelį kitų.

C.Delevingne ne kartą garsiai kalbėjo apie savo norą pasukti į aktorystę. Šiemet ši svajonė įgavo pagreitį, Cara paliko podiumą – šiemet juo žengė vos kartą. Palyginti su praėjusiais metais, kai aukštosios mados kolekcijas ji pristatė net 55 kartus, tai – niekis.

Ir nors vos 22-ejų gražuolė C.Delevingne pelnė dizainerių Karlo Lagerfeldo ir daugelio kitų simpatijas, ji tvirtai pasiryžusi išstumti mados pasaulį iš savo gyvenimo.

„Cara dėkinga už visas galimybes, kurias jai suteikė mados industrija, tačiau tikroji jos aistra – aktorystė. Ir ji neketina dėl to atsiprašinėti“, – sakė manekenei artimas šaltinis.

Stebėtina C.Delevingne transformacija iš podiumo maištininkės į ambicijų vedamą aktorę iš dalies įvyko ir dėl širdies draugės atlikėjos Annie Clark-St.Vincent (32 m.). 

Tačiau interviu C.Delevingne teigė esanti dėkinga mylimajai. „Manau, jog meilė daug kuo prisidėjo prie to, kad šiandien galiu save vadinti išties laiminga. Esu laiminga būdama tokia, kokia esu. Ir, patikėkite, tai, kad šie žodžiai sklinda iš mano lūpų, dabar atrodo lyg stebuklas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.