Teniso legendos sutuoktinė atskleidė laimingos santuokos receptą

Lilly Becker (39 m.) ir Boriso Beckerio (48 m.) – impulsyvaus charakterio modelio ir savimi pasitikinčios teniso legendos – santuoka daug kam atrodė suverta ant silpno siūlo. Tačiau šiandien sutuoktiniai atviri: išsaugoti tvirtą meilę jiems padėjo geranoriški ginčai, gebėjimas nepiktai vienam iš kito pasišaipyti ir ištikimybė, rašo žurnalas „Stilius“.

Borisas su žmona Lilly.
Borisas su žmona Lilly.
Pora prisipažįsta, kad po įsiplieskusio karšto ginčo namuose visuomet būna aistringas susitaikymas.<br>ViDA Press nuotr.
Pora prisipažįsta, kad po įsiplieskusio karšto ginčo namuose visuomet būna aistringas susitaikymas.<br>ViDA Press nuotr.
Borisas Beckeris.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris su žmona Lilly.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris su žmona Lilly.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris su žmona Lilly ir sūnumi ir pirmosios santuokos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris su žmona Lilly ir sūnumi ir pirmosios santuokos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Borisas Beckeris.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 29, 2016, 8:26 AM, atnaujinta May 23, 2017, 9:16 PM

Laiminga santuoka – retas reiškinys įžymiųjų ir turtingųjų pasaulyje, bet Lilly ir Borisas birželio 12-ąją peržengs septynerių metų, kurie pagal skyrybų statistiką vadinami prakeiktais, slenkstį.

Niekas veikiausiai nemanė, kad dažnos vakarėlių viešnios, buvusios manekenės Lilly, dirbusios lošimo namuose krupjė bei prie baro, ir skandalingais meilės romanais pagarsėjusio tenisininko santuoka bus tvirta.

Ir būtent Lilly atvirai išklojo jų laimės formulę: „Mūsų abiejų charakteriai labai stiprūs. Esame ne tik vyras ir moteris, bet ir geriausi draugai. Seksas – itin svarbus darnių poros santykių elementas. Partneriai turi stengtis, kad jų lytinis gyvenimas išliktų įdomus ir jie seksualiai jaudintų vienas kitą.“

B.Beckerio žmona siūlo poroms nuolat vartoti santuoką gaivinantį kokteilį, susidedantį iš aistros, apsikeitimo nuomonėmis, kartais nevengiant ginčų, stiprios komandinės dvasios ir ištikimybės.

Nesvarbu, kur būtų Lilly ir Borisas – Vokietijos televizijos viktorinoje „Porų dvikova“, žengtų raudonuoju kilimu ar sėdėtų VIP ložėje, jie nevengia vienas kitam bakstelėti nepiktų žodinių dūrių, po kurių vienas prie kito švelniai prisiglaudžia.

Pora prisipažįsta, kad po įsiplieskusio karšto ginčo namuose visuomet būna aistringas susitaikymas, o ne savaites trunkantis šaltasis karas.

Nors didžiąją laiko dalį Lilly praleidžia namuose Londone su sūneliu Amadeumi, ji lydi Borisą ir per keliones. Anot jos, šios tik dviese patirtos akimirkos sužadina gyvenimo troškulį, jie gali nevaržomai išlieti savo jausmus ar net būti mažumėlę įžūlūs.

Net jei Lilly Borisui praeityje yra sukėlusi nepatogumų – per pirmąjį pasimatymą privertė laukti 45 minutes, dabar visuomet ir visais atvejais palaiko savo sutuoktinį.

Iš jos lūpų neišsprūdo nė vienas piktas žodis, kai po pirmojo jųdviejų santykių etapo 2008-aisiais teniso legenda SMS žinute pranešė nutraukiąs santykius. Tuomet keturiems mėnesiams Borisas tapo savo mirusio vadybininko dukters šviesiaplaukės Sandy Meyer-Wolden sužadėtiniu.

Nė vienos piktos gaidelės Lilly balse nebuvo, kai prieš trejus metus buvo išspausdinta ir nemalonių puslapių paženklinta jo biografija „Gyvenimas – tai ne žaidimas“.

„Išleidęs savo knygą Borisas užsitraukė daugelio Vokietijos žmonių neapykantą. Bet kritika dar labiau mus suartino ir sutvirtino mūsų partnerystę. Borisas – mano sūnaus tėvas, mano vyras, ir net kai kas nors ant jo pils purvą, visada būsiu jo pusėje, palaikysiu ir remsiu“, – sakė Lilly.

Iš Olandijos kilusi Lilly, kurios tikrasis vardas Sharlely Kerssenberg, vaikystėje nematė gražaus šeiminio gyvenimo, motinos neteko būdama trejų metų. Iš pradžių jos gyvenimas su Borisu irgi nebuvo lengvas – moteriai teko prisitaikyti prie Beckerių klano, kurį sudaro buvusi Boriso sutuoktinė – tamsiaodė aktorė, papuošalų dizainerė Barbara Feltus – ir sūnūs Noah bei Elias.

Jei reikia, Lilly nevengia ir rusų modelio Angelos Jermakovos draugijos. Su ja B.Beckeris prabangaus Londono restorano „Nobu“ sandėliuke, esančiame tarp dviejų tualetų, pradėjo dukterį Anną (16 m.).

„Anna gali bet kuriuo metu užsukti į mūsų namus ir visada tikėtis nuoširdaus sutikimo“, – sakė Lilly.

Naujausiame Italijos žurnalo „Chi“ numeryje B.Beckeris prisipažino, kad įsivaizduoja esąs klasikinis italų šeimos tėvas, kuris sėdi stalo gale ir jaučiasi tikra šeimos galva.

„Aš turiu didelę šeimą – keturis 6–22 metų vaikus, bet mano žmona Lilly gerai sutaria su buvusiąja, o tai labai palengvina visų santykius. Toks elgesys – labai didelis moters nuopelnas, nes patekusi į sudėtingą situaciją ieško išmintingų jos sprendimo būdų“, – sakė B.Beckeris.

Nejau gražių moterų medžiotoju kadaise vadinta teniso legenda nusiramino?

Atrodo, kad taip. Lilly – ne tik graži, išmintinga, bet ir puiki šeimos reikalų vadybininkė.

Tad nieko nuostabaus, kad savąją Lilly teniso legenda dažnai ir be ypatingos progos nudžiugina didžiulėmis gėlių puokštėmis ir jų nuotraukas kelia į „Instagram“.

Akivaizdu, kad Vokietijos tenisininkas laimingas. O gal dažnai B.Beckerio Lilly dovanojamos gėlių puokštės – dar vienas mažas, bet ryškus jųdviejų santykių mozaikos stikliukas.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.