Auklės, dėl kurių iš kelio išsuko net ir Holivudo vyrai

Kadaise – guvernantės, šiais laikais – auklės – moterys, be kurių sunku gyventi veiklioms mamoms, bet dėl kurių iš kelio kartais išsuka net ir garsūs jų vyrai, rašo žurnalas „Stilius“.

Uma Thurman ir Ethanas Hawke'as 2002-aisiais.<br>ViDA Press nuotr.
Uma Thurman ir Ethanas Hawke'as 2002-aisiais.<br>ViDA Press nuotr.
2008-aisiais Ethanas Hawke'as pranešė, jog susižadėjo su buvusia savo vaikų aukle Ryan Shawhughes.<br>ViDA Press nuotr.
2008-aisiais Ethanas Hawke'as pranešė, jog susižadėjo su buvusia savo vaikų aukle Ryan Shawhughes.<br>ViDA Press nuotr.
Benas Affleckas su Jennifer Garner toliau kartu rūpinasi vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Benas Affleckas su Jennifer Garner toliau kartu rūpinasi vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Christine Ouzounian grasino paduoti Jennifer Garner į teismą, jei Benas Affleckas negrįš pas ją.<br>ViDA Press nuotr.
Christine Ouzounian grasino paduoti Jennifer Garner į teismą, jei Benas Affleckas negrįš pas ją.<br>ViDA Press nuotr.
Stevenas Seagalas su Kelly LeBrock ir jų pirmagime dukra Annaliza 1988-aisias.<br>ViDA Press nuotr.
Stevenas Seagalas su Kelly LeBrock ir jų pirmagime dukra Annaliza 1988-aisias.<br>ViDA Press nuotr.
Stevenas Seagalas su Arissa Wolf 1997-aisiais.<br>ViDA Press nuotr.
Stevenas Seagalas su Arissa Wolf 1997-aisiais.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2016-10-22 20:11, atnaujinta 2017-05-10 09:31

Ethanas Hawke’as (45 m.) į kiną atėjo dar būdamas paauglys, o išgarsėjo kaip subtilus, jausmingas aktorius. Jis keturis kartus buvo nominuotas „Oskarui“. Be to, dar ir kelių romanų autorius.

Intelektualų simboliu tituluojama Uma Thurman, suvaidinusi režisieriaus Quentino Tarantino „Kriminaliniame skaitale“, pelnė „Oskaro“ nominaciją ir žvaigždės statusą.

Su E.Hawke’u susipažino 1997-aisiais, „Gatakos“ filmavimo aikštelėje. Tuo metu U.Thurman jau buvo spėjusi nusivilti meile. Būdama 20-ies tapo žinomo anglų aktoriaus Gary Oldmano – mergišiaus ir užkietėjusio alkoholiko – žmona. Pasikankinusi dvejus metus Uma padavė skyrybų.

Mažumėlę nedrąsus, kuklus Ethanas merginosi jai atsargiai ir neįkyriai, beveik nesitikėdamas sėkmės. Bet būtent toks jo elgesys ir papirko Umą. 1998-aisiais aktorė pastojo ir pora susituokė artimų draugų rate. Gimė duktė Maya.

Uma buvo laiminga, savo vyrą vadino geriausiu pasaulyje ir bet kokia proga kėlė į padanges jo gerumą ir padorumą. Kai Q.Tarantino pakvietė aktorę atlikti pagrindinio vaidmens filme „Nužudyti Bilą“, ji laukėsi antrojo vaiko. Bet režisierius nepuolė ieškoti kitos aktorės.

Kai gimė sūnus Levonas, praėjus trims mėnesiams U.Thurman pradėjo darbuotis filmavimo aikštelėje. Iš pradžių vaikai būdavo su ja, bet rengdamasi ilgai kelionei į Aziją buvo priversta juos palikti namie. Ir, žinoma, pasamdyti auklę.

Simpatiška šviesiaplaukė Kolumbijos universiteto studentė Ryan Shawhughes atrodė kukli, sumani. Kadangi rami, mandagi, pareiginga mergina puikiai atlikdavo savo pareigas prižiūrėdama garsios poros atžalas, U.Thurman ramia širdimi išskrido.

Filmai „Nužudyti Bilą“ ir „Nužudyti Bilą II“ turėjo didžiulį pasisekimą. Aktorė maudėsi šlovės spinduliuose, o jos sutuoktinio E.Hawke’o karjera smigo žemyn.

Dėl to jis labai krimtosi: tūnojo namie, skundėsi likimu. Keldavo scenas, kai su Uma reikėjo dalyvauti žvaigždžių vakarėliuose, kur dėmesio centre būdavo vien ji, o jis – tik ponas Thurmanas.

Iš liūdesio Ethanas užmezgė meilės intrigėlę su jaunu modeliu, po to maldavo Umos atleisti: esą apie ją ir režisierių Q.Tarantino sklando visokie gandai ir jis turėjęs reaguoti!

Kartą grįžusi namo Uma užtiko vyrą vaikų auklės Ryan glėbyje. Ji neklausė vyro pasiteisinimų ir nekėlė jokių scenų – tiesiog parodė Ethanui duris.

Aktorė padarė viską, kad išvengtų skandalo, Ethanas taip pat nieko nekomentavo. Jis paniro į depresiją ir nenorėjo nieko matyti – auklės taip pat. Į spaudą nepateko jokių pikantiškų detalių, išskyrus garsiosios poros skyrybas 2005-aisiais.

Bet tai dar nebuvo istorijos pabaiga. 2008-aisiais E.Hawke’as pranešė, jog susižadėjo su buvusia savo vaikų aukle R.Shawhughes. Paaiškėjo, jog triukšmui atlėgus mergina išdrįso paskambinti aktoriui.

Jie pradėjo vėl susitikinėti – ir štai jau buvusi auklė laukėsi vaiko. Pora tyliai susituokė, gimė duktė, po to – kita.

E.Hawke’as prabilo tik 2013-aisiais, savo pirmąją santuoką pavadinęs klaida, neva 27 metų vyras dar nėra subrendęs šiam gyvenimo žingsniui.

Aktoriaus Beno Afflecko (43 m.) žvaigždė patekėjo po dramos „Gerasis Vilas Hantingas“. Parašę šios kino juostos scenarijų tuo metu dar mažai žinomi aktoriai Mattas Damonas ir Benas Affleckas jį pardavė kino studijai „Miramax Films“.

1997-aisiais pasirodęs filmas uždirbo daugiau nei 200 milijonų dolerių, o aktoriai M.Damonas ir B.Affleckas pelnė „Oskarą“ ir Auksinį gaublį.

B.Affleckas visada duodavo darbo žiniasklaidai: gydėsi nuo alkoholio priklausomybės, tūnojo kazino.

Jis turėjo meilės romaną su Gwyneth Paltrow. Ji po išsiskyrimo tėškė: „Benui būtina, kad bikiniu apsitempusi simpatiška moteris atneštų jam šalto alaus.“

Kita jo drauge tapo seksualiausio Holivudo užpakaliuko turėtoja Jennifer Lopez. Jų skandalingąjį romaną narstė visas pasaulis. Bet likus keturioms dienoms iki vestuvių garsioji aktorė ir atlikėja atšaukė visas iškilmes.

J.Lopez širdies nesuminkštino nei itin brangus žiedas su rožiniu briliantu, nei jau šventei išleisti 2 milijonai dolerių. Jei tikėtume gandais, dėl to kalti dažni ir ilgi B.Afflecko „pasisėdėjimai“ striptizo klubuose.

2005-aisiais aktorius nuvedė prie altoriaus savo kolegę Jennifer Garner. Rami, išsilavinusi, namų jaukumą mėgstanti moteris plevėsai Benui pagimdė dvi dukteris ir sūnų. Atrodo, kad jis aprimo.

Pranešimas apie poros skyrybas, praėjus dienai po 10-ųjų vestuvių metinių, trenkė tarsi perkūnas iš giedro dangaus. Visi spėliojo: girtuokliavimas, nesidomėjimas šeima, priklausomybė nuo azartinių lošimų?

Poros draugai seniai įtarė, jog Jennifer kantrybė senka. Bet, pasirodo, atsirado dar viena priežastis – J.Garner ir B.Afflecko vaikų auklė 28-erių Christine Ouzounian.

Pora ją pasamdė 2015-ųjų pavasarį, o birželį J.Garner išvyko filmuotis. Štai ten jos ausis pasiekė nemalonūs gandai, jog Benas ir Christine vis daugiau laiko praleidžia kartu – be vaikų.

Pabaigus darbus filmavimo aikštelėje, Jennifer teko rūpintis susirgusia motina, o Benas su aukle ir vaikais išskrido atostogų į Bahamas. Po penkių dienų atvykusiai aktorei į akis krito pernelyg emocinga, pakylėta Christine nuotaika.

Įtarusi kažką negera, Jennifer paprašė jos išvykti. Ir Benas, susiruošęs į pokerio turnyrą Las Vegase, maloniai sutiko auklę paskraidinti savo privačiu lėktuvu.

Las Vegase Christine praleido tris dienas ir vėliau bičiulei papasakojo apie savo intymius santykius su Holivudo žvaigžde. Pikantiška naujiena sklido iš lūpų į lūpas. Kilo skandalas. Įpykusi Jennifer išvijo vyrą iš namų ir pareikalavo skyrybų.

Paparacai nutvėrė Beną, kuris persikraustė gyventi į viešbutį, su buvusia vaikų aukle. Viešbučio kambario paros kaina siekė 1500 dolerių.

Holivudo žvaigždė atkakliai neigė ryšį su Christine ir tai, kad moka už ją, – vargu ar tai būtų įstengusi bedarbė auklė.

Žurnalistai puolė prie jos stengdamiesi ką nors išpešti, bet ji tik svajingai žvelgė į objektyvus, pozavo su bikiniais ir tylėjo.

Po žiniasklaidą pradėjo klajoti gandai. B.Affleckas padovanojo Christine 43 tūkstančius dolerių kainuojantį automobilį Lexus„, pripirko spintą dizainerių drabužių ir mokėjo už jos poilsį prabangiuose Beverli Hilso apartamentuose.

Aktoriaus draugai tikino: „Benas bijo, kad visa tai, ką jis sakė Christine, ji panaudos prieš jį, ir įtaria, kad ji įrašinėjo jų pokalbius.“

Gal brangios dovanos tapo vienu iš Holivudo žvaigždės atlygių už buvusios vaikų auklės tylą?

J.Garner jautėsi įskaudinta, pažeminta – juk vyro elgesys išplaukė į viešumą. Ji galėjo atimti iš vyro vaikų globos teises, o jis taip juos myli.

B.Affleckas skubiai nutraukė ryšius su Christine ir puolė gelbėti santykių su žmona. Pusę metų jis darė visa, kas įmanoma, kad susitaikytų. Beno pastangos nebuvo bevaisės.

Praėjusių metų pabaigoje sutuoktiniai pradėjo gyventi Los Andžele: šeima dideliame name, o Benas – svečių namelyje kieme. Bendrauti sunkiai sekėsi, bet skandalų nebebuvo.

Garsiosios poros gerbėjai žvelgia į ateitį su viltimi – jiems labai norėtųsi laimingos jų santykių pabaigos. Ypač po kaimynų pranešimų, jog prieš Naujuosius metus B.Affleckas iš svečių būsto persikėlė į didįjį namą.

O buvusi auklė?

Ji grasino paduoti J.Garner į teismą dėl neteisėto atleidimo ir iškloti visas meilės romano detales, jei B.Affleckas negrįš pas ją.

„Christine mano, jog jos santykių su Holivudo žvaigžde istorijoje padėti tašką dar anksti. Ji siaubingai nusiminusi ir sako, jog B.Affleckui vertėtų pasijaudinti“, – citavo laikraščiai jos draugo žodžius.

Bet kol kas tylu. Tapusi aukštuomenės kronikos žvaigžde Ch.Ouzounian gavo pasiūlymą nusifilmuoti erotinėje kino juostoje ir tapti savo realybės šou heroje.

Mičigane gimęs aktorius ir režisierius Stevenas Seagalas (64 m.) – išskirtinė asmenybė. Būdamas 17-os išvyko į Japoniją, ten išmoko aikido, dziudo, taiči, kung fu, gavo juodąjį karatė diržą.

Grįžęs į Ameriką atidarė kovinių menų mokyklą ir ten mokė Holivudo žvaigždes. Filmai, kuriuose vaidino S.Seagalas, tapo finansiškai sėkmingi, nes didžiajame ekrane jis įkūnijo tikro samurajaus mentalitetą.

Paskui kone dviejų metrų ūgio aktorių tempiasi ilgas paslapčių šleifas. S.Seagalas – policijos akademijos auklėtinis, jį labai gerbia specialiųjų tarnybų bendradarbiai. Bet į klausimus šia tema atsako miglotai.

S.Seagalas ne kartą buvo kaltinamas dėl lytinio priekabiavimo ir jo santuokinis gyvenimas buvo itin banguotas.

Kai 1975-aisiais aikido instruktoriaus duktė, japonė Ayako Fujitani pastojo nuo S.Seagalo, jos šeima patyrė šoką: duktė užsitraukė gėdą, o mokinys išdavė savo mokytoją. Jei tikėtume legenda, 19-metis nuo būsimosios žmonos tėvo sulaukė skaudžių smūgių lazda, o paskui paprašė Ayako rankos.

Pora grįžo į JAV, susilaukė sūnaus ir dukters. Japonė Ayako buvo ideali žmona – tyliai ir kantriai gydė savo sutuoktinio traumas ir kentėjo jo paslaptingus dingimus.

1981-aisiais S.Seagalas nuskrido į Los Andželą, kur įkūrė aikido mokyklą, tapo akupunktūros ir masažo specialistu. Su viena klienčių, aktore Adrienne La Russa, įsiplieskė meilės romanas ir jis 1984-aisiais vedė užmiršęs išsiskirti su japone.

Apie tai perskaičiusi spaudoje, Ayako padavė vyrą į teismą, o įžeista Adrienne nutraukė su S.Seagalu santykius. Santuoka buvo anuliuota.

Netrukus jo akupunktūros seansų kliente tapo kita žvaigždė – aktorė ir „Dior“ topmodelis Kelly LeBrock. Po poros mėnesių jie jau gyveno kartu. 1987-aisiais Kelly pagimdė dukterį, o S.Seagalas išsiskyrė su A.Fujitani.

Ir tuo metu jis netikėtai pradėjo kino karjerą: vienam Holivudo kino studijos bosų išgydęs migreną po 5 minučių trukusios atrankos buvo pakviestas atlikti pagrindinio vaidmens filme „Niko“.

Sutuoktiniai nusifilmavo trileryje „Sunku nužudyti“, kuris uždirbo milijoninius honorarus. Bet, pagimdžiusi dar sūnų ir dukterį, Kelly pasinėrė į kino karjerą, o Stevenas manė, kad moters vieta – šeima.

Vaikams prižiūrėti pora priėmė į namus auklę 16-metę Arissą Wolf. S.Seagalo žmona ją laikė beveik savo vaiku, šeimos nariu ir sutiko su sutuoktinio pasiūlymu net jų jaunesniajai dukteriai duoti tokį pat vardą.

Po ketverių metų Kelly suprato, kad vyras su aukle miega seniai. Ji nežinojo, kas ją sukrėtė labiau: neištikimybė ar tai, kad S.Seagalas suvedžiojo nepilnametę. 20-metė A.Wolf buvo nėščia.

Kelly padavus skyrybų ilgo ir skandalingo santuokos nutraukimo proceso detales narstė visas Holivudas. Išplaukė tai, ką Kelly slėpė: siaubingas S.Seagalo pavydas, smurtas. Kartą dėl mėlynėmis nusėto veido ji negalėjo filmuotis reklamoje.

Trys poros vaikai teismo sprendimu buvo atiduoti motinai, o S.Seagalui teko buvusiai žmonai išmokėti 80 milijonų dolerių.

Su Arissa aktorius pragyveno keletą metų, o paskui išsiskyrė.

Ketvirtąja S.Seagalo žmona tapo iš Mongolijos kilusi šokėja Erdenetuya Batsukh, kuri 58 metų aktoriui pagimdė sūnų Kunzangą.

Kadangi S.Seagalas jau spėjo tapti seneliu – jo vyriausias sūnus susilaukė vaikų, dėdė Kunzangas pasirodė esąs jaunesnis už savo giminaičius.

Pikantiški neištikimybės faktai

Roko legendą, muzikos grupės „The Rolling Stones“ lyderį Micką Jaggerį (73 m.) pirmoji žmona, iš Nikaragvos kilusi egzotiškoji gražuolė Bianca, paliko po aštuonerių metų – neištikimybės našta jai buvo per sunki.

Modelis Jerry Hall su M.Jaggeriu ištvėrė net 22 metus ir pagimdė keturis vaikus. Bet trumpalaikis romanas su brazilų modeliu ir egzotiškos gražuolės nėštumas perpildė ir jos kantrybės taurę.

Jau po skyrybų paaiškėjo, kad M.Jaggeris mylėjosi ir su savo vaikų aukle, 23 metų Claire Houseman. Pažintį su roko legenda ji įsiminė visam gyvenimui: išėjęs iš dušo nuogas draugiškai pamojavo jai ranka.

Auklės žodžiais tariant, jie greitai tapo meilužiais.

„Mes aistringai bučiavomės, paskui viskas įvyko taip greitai, kad aš nespėjau susivokti. Mes mylėjomės tiesiog ant virtuvės stalo“, – pasakojo auklė spaudai.

Tuo metu M.Jaggerio žmona J.Hall su vaikais ilsėjosi antrajame namo aukšte.

Roko muzikantas, buvęs „Black Sabbath“ vokalistas Ozzy Osbourne’as (67 m.) daugelį metų kentėjo nuo alkoholizmo. Ir santuokoje su televizijos laidų vedėja ir prodiusere Sharon Osbourne (63 m.) koją pakišo pomėgis išgerti.

Kai 1985-aisiais Sharon gimdė trečiąjį vaiką, sutuoktinis atėjo į gimdymo kliniką girtutėlis. Sharon liepė jam eiti namo, o savo asistentės paprašė patikrinti, kaip reikalai. Ši užtiko Ozzy lovoje su vyresniųjų vaikų aukle.

„Ji nebuvo jauna blondinė! Sena baisi karvė! Ozzy buvo toks girtas, kad nesu įsitikinusi, ar jiems kas nors pavyko“, – prisimena Sh.Osbourne.

Iš klinikos ją pasitiko niūrus, bet blaivus Ozzy. Jis prisiekinėjo meilę. Sharon gerokai patuštino juvelyrinės parduotuvės lentynas ir pirkinių sąskaitą pasiuntė Ozzy. Jis nuolankiai sumokėjo. Pora susitaikė.

Buvo paskelbta, kad po 34 bendro vedybinio gyvenimo metų Osbourne'ai vis dėlto skiriasi.

Buvusi realybės šou „X faktorius“ žvaigždė savo vyrą vėl apkaltino neištikimybe. Šį kartą – su jauna žvaigždžių plaukų stiliste.

Tačiau po kurio laiko jam atleido.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.