Du kartus išprievartauta Evan Rachel Wood nusprendė nebetylėti

Holivudo aktorė Evan Rachel Wood (29 m.), išgarsėjusi vaidmenimis filmuose „Imtynininkas“ ir „Trylika“, prisipažino, kad du kartus buvo išprievartauta.

Evan Rachel Wood.<br>ViDA Press nuotr.
Evan Rachel Wood.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2016, 6:33 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 10:28 PM

Pirmą kartą patyrė prievartą iš vaikino, su kuriuo draugavo. Antrą kartą ją išprievartavo vieno baro savininkas. Dabar moteris sako, kad lytinė prievarta galėjo ją paversti biseksualia. Nors tai, kad ją domina ir moterys ji sakosi supratusi labai anksti – vos ketverių ar penkerių.

„Tik dabar suprantu, kiek žalos sau padariau vaidindama normalią suaugusią moterį“, – jautriai kalbėjo ji ir pridūrė, kad apie lytinę prievartą kalbėti reikia garsiai.

Nors Evan 2012-aisiais Kalifornijoje patyliukais ištekėjo už brito Jamie Bello, o 2013-aisiais susilaukė sūnaus, dabar ji drąsiai kalba apie tai, kad jaučia potraukį abiems lytims. Tiesa, su vyru ji jau išsiskyrusi.

Aktorė iki vestuvių su J.Bellu susitikinėjo septynerius metus. Nors per tuos metus buvo ir išsiskyrę. Tuomet spauda plačiai aprašinėjo E.R.Wood santykius ir sužadėtuves su kone dvigubai vyresniu rokeriu Marilynu Mansonu. Po išsiskyrimo su M.Mansonu 2010 metais aktorė atnaujino santykius su J.Bellu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.