Seksualus Romualdo Mačiulio patarimas: „Prieš šventes reikia vienas kitam duoti“

Artėjant Kalėdoms verslininkas Romualdas Mačiulis (33 m.) prakalbo apie kitokias dovanas, nei visi yra įpratę. Garsus verslininkas išrėžė daug kam nepatogią tiesą, ko iš tiesų vyrai trokšta iš santykių, – reguliaraus ir kokybiško sekso.

Romualdas ir Alesia Mačiuliai.<br>G.Bartuškos nuotr.
Romualdas ir Alesia Mačiuliai.<br>G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2016, 12:25 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:25 PM

„Prieš šventes reikia atsipalaiduoti ir vienas kitam duoti“, – sakė Romualdas.

Skyrybas išgyvenęs, vienišo tėvo dalią patyręs ir dabar šeiminę laimę su verslininke Alesia Litvinionok-Mačiulis kuriantis Romualdas tiki turintis pakankamai patirties, kad galėtų pamokyti ir kitus, kaip išsaugoti tvarius vyro ir moters santykius. „Ko nori vyrai? Bilietų į teatrą, filharmoniją, vaikščiojimo po miestą susikabinus rankomis, bendro Kalėdų dovanų pakavimo? Moterys, jei manote, kad taip, ruoškitės išgirsti iš savo vyro frazę: „Nebejaučiu, kad mes vis dar kartu“, po kurios jis išskubės pro duris dulk**** savo seksualios pasileidusios sekretorės. Bet to galima išvengti – vyrams REIKIA. Reikia vieno vienintelio dalyko, kad Jūsų vyras būtų laimingas. Viskas susiveda į tai. Seksas. Paprasta. Ir daugumos moterų bėda, kad jos tuo užsiima per mažai.

Kokiu išsiauklėjusiu intelektualu belaikytumėte savo vyrą, garantuoju viena – jis mąsto apie seksą. Visą laiką. Su jauna, su sena, su sportiška, su linksma, su nuobodžia, nesvarbu. Galite bandyti jį sudominti vyno degustacijomis, kvietimais į galerijų atidarymus ar naujais restoranais, bet jis nori vieno. SEKSO. Ir daug! O dar labiau jis nori, KAD JŪS TO NORĖTUMĖTE.

Užmirškite porų terapiją – tiesiog suplanuokite sekso persmelktas atostogas. Jeigu trūksta idėjų, ką per atostogas veikti, siūlau vykti į didžiausią raudonųjų žibintų kvartalą Europoje – Hamburgą“, – savo feisbuko paskyroje rašė Romualdas, pažymėdamas, kad šiuo metu su Alesia jis lankosi būtent Hamburge.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.