Paviešinta princesės Dianos paslaptis: atskleidė šokiruojančią tiesą

Savaitgalį naujienų portalas Lrytas.lt rašė apie pirmąją princesės Dianos išpažinties dalį. Atrasti garso įrašai, kuriuose princesė atskleidė asmeninio gyvenimo detales, šiuo metu labiau šokiruoja, nei sukelia jaukius prisiminimus. Nors princesė žuvo prieš du dešimtmečius, jos gerbėjų ratas visame pasaulyje vis dar itin didelis.

 Velso princesė Diana.<br> VidaPress nuotr.
 Velso princesė Diana.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 11:19 PM, atnaujinta Jun 14, 2017, 10:39 AM

Pirmoje pasakojimo dalyje moteris atskleidė, kad dar iki santuokos žinojo apie princo Charleso išdavystes. Ji kentė pažeminimus, jautėsi atstumta. Šįkart paviešintuose įrašuose atskleista dar skaudesnė tiesa. Būdama ketvirtą mėnesį nėščia, kai laukėsi sūnaus Williamo, princesė Diana bandė nusižudyti.

„Kai buvau ketvirtą mėnesį nėščia ir laukiausi Williamo, pati nusprendžiau kristi laiptais žemyn. Norėjau atkreipti vyro dėmesį, norėjau būti pastebėta, išklausyta. Daugybę kartų kartojau jam, kad jaučiuosi beviltiškai, akyse jau nebeturėjau ašarų. Jis man kartojo, kad esu lyg kaukiantis vilkas. „Nenoriu tavęs klausyti“, - jis nuolat tik taip man atsakydavo. 

Tuo metu kaip tik pasirodė karalienė. Ji atrodė visiškai sutrikusi, visa drebėjo... Ji labai išsigando. Žinojau, kad neprarasiu kūdikio, bent taip tikėjausi, nors aplink skrandį jaučiau nepakeliamą skausmą. 

Kai jis grįžo ir priėjo prie manęs, žinote, tai buvo toks šaltumas, lyg atleidimas iš darbo. 

Žinojau, kas su manimi vyksta negerai, tačiau niekas kitas mano aplinkoje to nesuprato. Norėjau poilsio, norėjau pokalbio, palaikymo. Paniškai ieškojau pagalbos. Aš nesu išlepinta, man tik reikėjo palaikymo, kad galėčiau priimti naują savo statusą. 

Nežinau, ką mano vyras pasakodavo karalienei. Apie tai, kad sergu bulimija, jai jis tikrai pasakė. O ji tai apvertė taip, kad būtent tai yra priežastis, kodėl griūna mūsų santuoka. Diana nesusitvarko su valgymo įpročiais, o Charlesui tai yra per sunku. Apgailėtina...

Kai pradėjau nebevalgyti, jaučiausi išsekusi, vos galėjau pajudėti. Visi man kartojo, kad negaliu eiti į jokias vakarienes ar priėmimus, nes man reikia pamiegoti. Tačiau Charlesas tam priešinosi: „Ji privalo eiti kartu su manimi, kitaip visi galvos, kad ji tikrai blogai jaučiasi, o papildomų apkalbų mums nereikia“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.