Kunigaikštienė Catherine Middleton prabilo apie motinystę: „Nesuvokiau, ką darau“

Kunigaikštienė Catherine intymiomis temomis retai kada kalba, tačiau neseniai ji paatviravo apie pirmąsias dienas po pirmojo savo gimdymo. Ji neslėpė, kad motinystės pradžia nebuvo lengva nei fiziškai, nei juo labiau psichologiškai.

Princas Williamas su žmona  Catherine ir vaikais   George’u ir Charlotte.<br> VidaPress nuotr.
Princas Williamas su žmona Catherine ir vaikais George’u ir Charlotte.<br> VidaPress nuotr.
Catherine tikina, kad  broliai Harry ir  Williamas – itin artimi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Catherine tikina, kad broliai Harry ir Williamas – itin artimi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Pirmas kelias dienas su mažuoju George’u  tikrai nesuvokiau, ką aš darau“, –  sakė kunigaikštienė Catherine.<br> VisaPress nuotr.
„Pirmas kelias dienas su mažuoju George’u tikrai nesuvokiau, ką aš darau“, – sakė kunigaikštienė Catherine.<br> VisaPress nuotr.
Princas Williamas su žmona  Catherine ir vaikais   George’u ir Charlotte.<br> VidaPress nuotr.
Princas Williamas su žmona Catherine ir vaikais George’u ir Charlotte.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 18, 2017, 12:37 PM, atnaujinta Jun 18, 2017, 1:04 PM

Princo Williamo žmona nusifilmavo labdaros organizacijos „Heads Together“ vaizdo klipe, kuriame atvirai pasidalijo pirmaisiais savo įspūdžiais po gimdymo grįžus iš ligoninės.

„Pamenu, kad pirmas kelias dienas su mažuoju George’u tikrai nesuvokiau, ką aš darau. Ir visai nesvarbu, kiek knygų prieš tai buvau perskaičiusi, – niekas iš tiesų negali tavęs paruošti motinos vaidmeniui, tik pati motinystė. Tos pirmos savaitės buvo mokymasis“, – sakė kunigaikštienė.

Moters vyras, princas Williamas, paantrino žmonai: „Manau, kad daugeliui tėvų tavo potyriai atpažįstami, ypač tiems, kurie susilaukia pirmojo vaiko. Šis momentas pakeičia gyvenimą ir niekas negali tavęs tam paruošti.“

Vaizdo klipe karališkoji šeima kalbėjo apie savo emocinius iššūkius. Princas atvirai pripažino, kad tuo metu tarnauti oro pajėgose ir būti su šeima buvo nelengva užduotis.

Jis pasakojo, kad dažnai jį paveikdavo ar sujaudindavo tokie dalykai, į kuriuos anksčiau jis greičiausiai nebūtų kreipęs dėmesio, – jo jautrumas gimus pirmagimiui itin padidėjo.

Kartu su broliu Harry filmuodamasis princas kalbėjo ir apie tai, kad būdami labai jauni juodu neteko mamos. Vyrai prisipažino, kad metų metus apie tai jie nėra iš širdies broliškai pasikalbėję.

„Nors esame tikrai atviri vienas kitam, apie mamos netektį kalbamės labai mažai. Vis pagalvoju: kokia prasmė analizuoti ir prisiminti praeitį, koks tikslas kalbėtis apie itin liūdnus dalykus, kam to reikia? Juk nieko nebepakeisime, nesusigrąžinsime jos. Tokios mintys gali būti tikrai žalingos. Williamas man visada sakydavo, kad turiu prisiminti mamą, turiu apie ją galvoti, bet aš nenoriu apie tai galvoti“, – sakė princas Harry.

„Manau, kad jūs abu esate neįtikėtinai stiprūs. Jūs puikiai susigyvenote su šia netektimi. Anksčiau maniau, kad dėl to reikia atsižvelgti į jūsų jauną amžių, o dabar suprantu, kad jums labai padėjo jūsų abiejų artimas ryšys. Jūs esate labai artimi. Šeimoms ne visada taip pasiseka, kaip kad pasisekė jums, vaikinai“, – brolius palaikė ir Catherine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.