Pamela Anderson atvirai apie mirties dvelksmą, dirbtinį grožį ir vyrus

Kultinė „Playboy“ žvaigždė, modelis, aktorė ir gyvūnų gynėja Pamela Anderson neseniai atšventė 50-ąjį gimtadienį. Kas toji blondinė, tapusi seksualumo simboliu?

 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Garsioji Pamela Anderson.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 8:35 PM

Kadaise ji nešiojo lėkštes nedidelėje Kanados provincijos kavinėje. Skandinaviško tipo blondinė, taisyklingų veido bruožų ir įspūdingo biusto – ne mergina, o svajonė.

Kartą per Vankuveryje vykusių futbolo rungtynių transliaciją tribūnoje sėdinti ir sportinius marškinėlius su alaus daryklos „Labatt“ pavadinimu apsitempusi Pamela kelioms sekundėms pateko į kadrą. Ir tuo metu aistruoliai pamiršo, koks rezultatas!

Neilgai trukus jai paskambino iš „Playboy“ žurnalo ir pasiūlė dalyvauti fotosesijoje, bet jau be marškinėlių. Kukli padavėjo duktė Pamela sutriko ir šio viliojančio pasiūlymo norėjo atsisakyti. Bet tuomet įsikišo jos mama: „Sutik!“

„Į studiją įžengiau išsigandusi ir susigūžusi. Buvo sugadinta nemažai juostelės, kol sugebėjau atsipalaiduoti. Bet į darbo pabaigą man taip patiko, kad buvau pasirengusi nusivilkti viską“, – prisiminė įžymioji blondinė.

Pirmasis „Playboy“ viršelis su P.Anderson pasirodė 1989 metų spalį.

Ji vilkėjo švarką ant nuogo kūno ir pilvo apačią koketiškai pridengė šiaudine skrybėle.

Tokių viršelių su įvairiais siužetais ji sukaupė 14 – tiek neturėjo niekas per visą „Playboy“ istoriją. Pastarąjį kartą Pamela pozavo žurnalui praėjusiais metais būdama 49 metų.

Ji abejojo ir nenorėjo kaip tolimoje jaunystėje, bet dabar įkalbėjo jos sūnūs – Brandonas ir Dylanas.

„Mama, sutik! Tu juk įeisi į istoriją!“ – tvirtino P.Anderson atžalos.

Vilkėdama prabangius apatinius drabužius P.Anderson vėl pademonstravo savo puikų kūną ir garsiąją silikono krūtinę. Krūtinė tapo ne tik jos prekės ženklu, bet ir vienu XX a. pabaigos popkultūros simbolių.

Silikoniniai implantai dešimtajame dešimtmetyje tapo geriausiais merginų draugais.

Atrodo, kad anuomet plakatai su didžiakrūtėmis silikoninėmis gražuolėmis puošė viso pasaulio garažus ir krovinines mašinas.

Ir vyrų tais laikais nė kiek netrikdė nenatūralumas.

Atsirado naujas grožio tipas, kurio atstovės vadintos seksbombomis. Žinoma, P.Anderson tapo šio naujo grožio etalonu.

Bet puikia išvaizda gamtos apdovanota šviesiaplaukė labai greitai suprato, kad to dirbtinių vertybių pasaulyje nepakanka.

„Playboy“ būstinėje ji su nuostaba apžiūrinėjo įspūdingus kūno iškilimus turinčių blondinių nuotraukas ir su provincialei būdingu naivumu galvojo: „Nieko sau! Kai kam pasisekė dėl figūros.“

Kai Pamelai atskleidė tokių „sultingų“ formų paslaptį, ji negalėjo patikėti.

„Vadinasi, tai apgaulė? Nesąžiningas žaidimas? Po dviejų savaičių ir aš pasidariau tokią krūtinę“, – prisimena P.Anderson.

Implantai tapo jos laimingu bilietu į pramogų verslo pasaulį. P.Anderson gavo vaidmenį seriale „Gelbėtojai“. Raudonu maudymosi kostiumu vilkinti šviesiaplaukė be paliovos lakstė palei vandenyną žvalgydamasi skęstančiųjų.

Filmavimo kamera rodė jos bėgimą sulėtintai, ir serialo reitingai šoktelėdavo į neregėtas aukštumas.

„Gelbėtojai“ pateko į Guinnesso rekordų knygą kaip populiariausias televizijos šou, o P.Anderson tapo pasaulinio lygio žvaigžde. Milijonai moterų svajojo būti panašios į ją.

Filmavimas Pamelai buvo tarsi šventė: visą dieną paplūdimyje, vandenynas, saulė...

„Buvo ir šaltų dienų, kai kolegos su siaubu žiūrėjo, kaip lendu į vandenį. Betgi užaugau Kanadoje, ten vandenynas kur kas šaltesnis. O man smagu!“ – prisiminė aktorė.

P.Anderson lydėjo ne tik šlovė, bet ir asmeninio audringo gyvenimo skandalai. Pirmą kartą vos po keturių pažinties dienų ji ištekėjo už muzikos grupės „Motley Crue“ būgnininko Tommy Lee.

Per vestuves, kurios vyko paplūdimyje, Pamela vilkėjo bikinį. Apie savo dukters jungtuves jos motina sužinojo iš žurnalo „People“.

Dviejų sūnų – Brandono ir Dylano susilaukusi pora išsiskyrė, kai Pamela apkaltino vyrą fiziniu smurtu ir jis 6 mėnesius praleido už grotų, nes buvo apkaltintas užpuolimu.

Nuo T.Lee ji užsikrėtė hepatito C virusu, kai naudojosi tomis pačiomis adatomis darydamiesi tatuiruotes.

„Buvo laikas, kai maniau, jog man liko nedaug laiko gyventi“, – prisiminė P.Anderson.

Antrą kartą gražioji gelbėtoja ištekėjo už roko muzikanto Kido Rocko jachtoje Prancūzijos kurorte Sen Tropeze. Gyvendama su juo prarado kūdikį. Tuo sudėtingu metu Kidas Rockas nepalaikė žmonos ir toks sutuoktinio abejingumas baigėsi skyrybomis.

P.Anderson nieko neslėpė nuo žiniasklaidos. Didžiausia jos viešųjų ryšių sėkme tapo skandalas dėl pavogtos vaizdajuostės, sukurtos per jos ir T.Lee medaus mėnesį.

„Buvau antrą mėnesį nėščia, patyriau siaubingą stresą, bet sugebėjau susiimti“, – sako P.Anderson.

Ir tai tiesa. Pasitelkusi advokatus ji pašalino vaizdajuostę iš virtualios erdvės, išplatino paredaguotą variantą ir neblogai iš to uždirbo, taip kompensuodama moralines kančias.

Po antrųjų skyrybų P.Anderson padėkojo savo abiem sutuoktiniams rokeriams už tai, kad jie jai davė muzikinį išsilavinimą.

„Už tai Tommy Lee ir Kidui Rockui viską atleidau“, – sako P.Anderson.

Įdomiausia tai, kad tiek daug seksbombų ir bombelių pranyko, o P.Anderson ir toliau lieka išskirtiniu socialiniu reiškiniu.

„Mano mama verkė skaitydama laikraštyje, kad aš – plastikinė lėlė ir galiu išsilydyti prie radiatoriaus“, – sako P.Anderson.

Etiketė „kvaila blondinė“ kaip prie jos prisiklijavo, taip ir atsiklijavo.

2006-aisiais P.Anderson suvaidino save komedijoje „Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė“.

Pagrindinis šio filmo herojus kazachų žurnalistas Boratas Sagdijevas mėgino prievarta vesti didžiakrūtę Pamelą, bet vėliau suvokė, kad laimės plastikinė krūtinė nesuteikia.

Pasijuokti iš savęs – tam ryšis ne kiekviena žvaigždė net už gerus pinigus. O gražioji gelbėtoja nebijojo rizikuoti. Ar saviironija neįrodo, kad P.Anderson – blondinė, bet nekvaila?

„Žmonės paprastai stebisi sužinoję, kad mėgstu skaityti“, – prisipažįsta aktorė.

Pamela su metais tapo išmintingesnė ir rimtesnė. Ji, pavyzdžiui, pasisako prieš pornografiją, kurią vadina nežmoniška ir griaunančia intymų žmonių gyvenimą.

O kaip dėl „Playboy“ nuotraukų?

„Šio žurnalo nuotraukos visai kas kita. Jos buvo nekaltos kaip kutenimas“, – mano P.Anderson.

P.Anderson pašalino iš krūtų implantus – pavadino juos jaunystės klaida. Paskui, tiesa, vėl grąžino į ankstesnę vietą.

„Jaučiau, kad aš – tai jau ne aš“, – paaiškino modelis.

Dabar P.Anderson stebina pasaulį netikėtais poelgiais: prisipažįsta meilę Julianui Assange’ui ir atneša jam į Ekvadoro ambasadą Londone sumuštinių, smerkia antirusišką propagandą Amerikoje ir vadina Vladimirą Putiną stipriu žmogumi, kuris gali tapti herojumi.

„Jis myli gyvūnus. Parašiau jam laišką ir paprašiau sustabdyti nelegalų Islandijos banginių finvalų pervežimą Rusijos vandenimis ir jis tai padarė“, – sako P.Anderson.

Jos kalba Prancūzijos parlamente 2016-aisiais atsisakyti žąsų kepenėlių pašteto ir nenaikinti žąsų bei ančių papiktino šio patiekalo gamintojus.

P.Anderson buvo pavadinta kalakute, prikimšta silikono. Bet buvusios gražiosios gelbėtojos tokiais „komplimentais“ neišgąsdinsi.

„Noriu nuveikti ką nors naudinga visuomenei. Man nusibodo kalbos apie mano vyriškius ir krūtinę“, – sako pikantiškoji blondinė.

O kaip dėl jos gyvenimo vyro?

„Jų daug“, – žaismingai šypsodamasi atsako P.Anderson.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.