Sunkiu metu Vokietijos futbolo rinktinės trenerį palaiko buvusi mylimoji

Vokietijos futbolo rinktinės, kuri savo pasirodymą pasaulio čempionate Rusijoje baigė po grupių varžybų etapo, trenerio Joachimo Löwo (58 m.) likimas pakibo ant plauko. Pats J.Löwas prisipažino esąs šokiruotas. Nors jis ir jo žmona Daniela (56 m.) – jau nebe pora, ji iškart suprato jo būseną ir pirmoji puolė guosti.

 Joachimas ir Daniela veikiausiai būtų kartu, jei būtų susilaukę vaikų ir anūkų.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimas ir Daniela veikiausiai būtų kartu, jei būtų susilaukę vaikų ir anūkų.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimas ir Daniela veikiausiai būtų kartu, jei būtų susilaukę vaikų ir anūkų.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimas ir Daniela veikiausiai būtų kartu, jei būtų susilaukę vaikų ir anūkų.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimui Lowui teko kritikos lavina.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimui Lowui teko kritikos lavina.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimui Lowui teko kritikos lavina.<br> Scanpix nuotr.
 Joachimui Lowui teko kritikos lavina.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 6, 2018, 5:48 PM, atnaujinta Jul 6, 2018, 5:58 PM

Dabar pats tvirčiausias ramstis į keblią padėtį patekusiam Joachimui tapo jo žmona Daniela Löw.

Vokietijos futbolo rinktinės treneris ir Daniela kartu jau nebegyvena. Nepaisant to, jie, kaip ir anksčiau, artimi, juos sieja pagarba ir pasitikėjimas vieno kitu.

Danielai buvo sunku televizijos ekrane žiūrėti į kenčiantį savo gyvenimo vyrą.

Savo namuose Vitnau (7 km piečiau Freiburgo esantis kurortas, kuriame yra 1485 gyventojai. – Red.) Daniela sėdėjo prie televizoriaus ir linkėjo sėkmės savo vyrui ir jo komandai.

Prieš ketverius metus Brazilijoje vykusį pasaulio futbolo čempionatą Daniela stebėjo gyvai. Bet ji sėdėjo ne su Vokietijos rinktinės žaidėjų žmonomis ir draugių būriu, o stadione.

D.Löw, kuri norėjo būti šalia savo vyro, jį palaikyti, būdingas kuklumas. Šviesiaplaukė vokiečių futbolo rinktinės trenerio sutuoktinė niekuomet nesistengia patraukti dėmesio.

Žurnalistams sunku gauti Danielos interviu, ji mandagiai ir draugiškai atsisako. Ir birželio pradžioje, likus visai nedaug laiko iki pasaulio futbolo čempionato pradžios, Vokietijos žiniasklaida bandė ją pakalbinti.

„Kaip ir anksčiau – jokių interviu. Tikiuosi, kad suprantate mano norą. Linkiu jums geros kloties“, – tik tiek tepasakė Vokietijos futbolo rinktinės trenerio sutuoktinė.

Kuklumas. Šis žavus charakterio bruožas veikiausiai yra viena iš daugelio priežasčių, kodėl J.Löwas oficialiai nenutraukia savo santuokos.

Vokietijos futbolo rinktinės treneris ir jo jaunystės meilė gyvena atskirai, nepaisant visų bendrumų, kurie juos sieja kaip ir anksčiau.

J.Löwas ir D.Löw dalyvauja projektuose, skirtuose remti ir globoti vaikus, kuriems reikia pagalbos. Abu tvirtai stovi ant žemės, yra šeimos žmonės ir nesistengia padaryti įspūdžio.

Buhalterio išsilavinimą turinti Daniela, kaip ir anksčiau, dirba valandininke mokesčių konsultacijos ži-nyboje, nors jos vyro metų alga siekia 4,5 mln. eurų.

Ji ir toliau rūpinasi Joachimo finansais, gilinasi į jo sutartis. Skyrybos – šią žinią patvirtina artima Vokietijos futbolo trenerio ir jo žmonos aplinka – iki šiol išbrauktos iš poros darbotvarkės.

Ir net priešingai.

„Kaip ir anksčiau, Daniela yra Joachimui svarbiausias žmogus. Ji laikosi nuošalyje, nesiveržia bendrauti su jo draugais, turi savo bičiulius, su kuriais sieja dešimtmečių draugystė. Joachimas žino, kad jis gali Danielai bet kada paskambinti. Visapusiškai ja pasitiki ir nuolat bendrauja“, – sakė vienas J.Löwo draugų.

„Mano žmona visada pasirengusi man padėti“, – sako ir pats J.Löwas.

Po išsiskyrimo J.Löwas viename interviu sakė: „Nėra jokios priežasties, dėl kurios išsiskyrėme. Pastaruoju metu jautėme, kad turime vienas kitam suteikti truputį daugiau erdvės ir laiko, kad permąstytume porą dalykų. Kaip ir anksčiau esame labai artimi.“

Kodėl D. ir J. Löwai, kuriuos vokietijos žiniasklaida vadino svajonių pora, išsiskyrė?

Viena šeimos bičiulė pasakojo, kad šį abiem nelengvą žingsnį žengė kupini meilės.

Joachimas ir Daniela norėjo suteikti vienas kitam progą galbūt įsimylėti kitą žmogų. Atvirai ir garbingai, be slapukavimų ar nuoskaudų.

Bet iki šiol nė vienas neturi naujo partnerio.

„Likus mėnesiams iki pasaulio futbolo čempionato ir jo metu asmeniniai santykiai Joachimui nevaidina jokio vaidmens. Svarbiausia – futbolas. Tuomet jo niekas nedomina“, – sako vienas J.Löwo draugų.

2016-aisiais žinia apie svajonių poros išsiskyrimą pribloškė. Per bendro gyvenimo metus – netrukus bus 36-eri – nekilo jokių skandalų, nebuvo pasakyta nė vieno pikto žodžio.

Per retus pasirodymus viešumoje pora atrodė artima, nuoširdi ir geros nuotaikos. Toks įspūdis išliko iki dabar. Joachimas ir Daniela net kartu atostogauja.

Kas nežino apie jų išsiskyrimą, niekada nepamanytų, jog tai jau ne vienas kitą mylintys žmonės, o tik geriausi draugai.

„Joachimas ir Daniela veikiausiai būtų kartu, jei būtų susilaukę vaikų ir anūkų. Kaip gaila, kad dėl begalinių jo kelionių atėjo metas, kai abu ėmė gyventi skirtinguose pasauliuose. Daniela – tikra draugė ir puiki moteris. Nuostabu, kad turiu tokią bičiulę“, – sakė Danielos draugė.

Kas lieka, kai išblėsta dviejų labai artimų žmonių meilė?

Pasitikėjimas vieno kitu, pagarba, kilniaširdiškumas, garbingumas. Nedaugeliui sutuoktinių pavyksta išlaikyti tokius santykius kaip J.Löwui ir D.Löw.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.