Paskelbtos madingiausios 2022-ųjų plaukų spalvos

Plaukai – vienas iš moters aksesuarų, galintis pakeisti bet kokį įvaizdį. Nors ir žinome, kad plaukų puoselėjimui reikia skirti tiek pat laiko ir dėmesio, kiek veido odos priežiūrai, kažkodėl plaukai dažnai būna pamiršti. Norintiems būti madingiems sekti plaukų šukuosenų bei spalvų tendencijas yra tiesiog būtina.

Nicole Scherzinger.<br>ZUMAPRESS.com/ Scanpix nuotr.
Nicole Scherzinger.<br>ZUMAPRESS.com/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2021, 10:32 AM

„Douglas“ plaukų priežiūros ekspertė išskyrė 4 plaukų spalvas, kurios bus madingiausios ateinančiais metais.

Šokoladas su karamele

Tamsesnis plaukų atspalvis puikiai atsiskleidžia su šviesiomis sruogomis. Toks plaukų dažymas optiškai padidina plaukų apimtį, taip pat ši spalva suteikia daugiau šviesos veidui. Tam, kad šviesintos sruogelės atrodytų sveikos, rekomenduojama naudoti maitinamuosius kondicionierius. Maitinamasis kondicionierius atstato pažeistus plaukus ir suteikia švelnumo bei blizgesio plaukams.

Išskirtinė varinė

Tai viena populiariausių plaukų spalvų ne tik rudenį, bet ir žiemą. Kai šaltuoju metu viskas nublanksta, ši spalva išskiria iš minios, leidžia nelikti nepastebėtai. Tiesa, šios spalvos priežiūrai rekomenduojama atkuriamoji dažytų plaukų kaukė, kuri saugo plaukų spalvą ir rūpinasi jų ryškumu.

Auksinė platininė

Pastarųjų metų spalva favoritė – platininė blondinė. Ši spalva bus populiari ir ateinančiais metais. Tai – labai šilta ir daugiausiai šviesos atspindinti blondiniška plaukų spalva. Svarbiausia žinoti, kad šviesius plaukų tonus išsaugoti padeda šampūnas su violetiniu atspalviu.

„Shiraz“ vyno raudona

Iš populiariausių plaukų spalvų paletės neišnyko ir raudona. Šią ryškią spalvą rekomenduojama rinktis drąsioms asmenybėms – jeigu nori būti dėmesio centre ši plaukų spalva skirta būtent tau.

Plaukų spalvos grožį padės palaikyti blizgesio suteikiančios purškiamosios priemonės su vitaminais, kurios atgaivina plaukus, suteikia jiems gyvybingumo, drėkina ir saugo nuo terminių pažeidimų. Ne veltui sakoma, kad plaukų spalvą pakeitusios moters niekas nesustabdys. Tad ateinančius metus pasitikite atsinaujinusios ir madingos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.