Kariną Krysko procedūromis palepinanti grožio terapeutė prasitarė, kas odą paskatina švytėti

„Tai – nuobodu, bet yra būtina, jei kasdien norite džiaugtis skaistesne, lygesne oda ir tobulesniu makiažu“, – sako grožio terapeutė, kosmetologė Vaida Bajarienė, pasakodama apie kas rytą ir vakarą privalomą rutiną – veido odos nuvalymą, prausimą, puoselėjimą bei drėkinimą.

Karina Krysko.<br>lrytas.lt montažas.
Karina Krysko.<br>lrytas.lt montažas.
Vaida Bajarienė.
Vaida Bajarienė.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Karina Krysko.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 1:50 PM

Veido odos priežiūra, anot jos, yra vienas svarbiausių moters grožio ritualų, norint ją išlaikyti sveiką ir švytinčią.

„Ir išimčių ar atostogų čia negali būti, – patikina pašnekovė, – Nes kasdien daugiau ar mažiau yra naudojama dekoratyvinė kosmetika, odos būklę veikia aplinkos užterštumas ir įtemptas gyvenimo ritmas“.

Ir, nors odos priežiūros rutina skiriasi priklausomai nuo odos tipo, yra keletas pagrindinių žingsnių, pasak V.Bajarienės, kuriuos turėtų atlikti kiekviena moteris.

Rytą grožio terapeutė rytą rekomenduoja pradėti nuo veido odos valiklio ir drėkinančio kremo. Anot jos, reikėtų nepamiršti ir SPF apsaugos.

Vakarais būtina skirti pakankamai laiko tinkamai nuprausti veidą, pašalinti visus nešvarumų ir makiažo likučius. Tam itin tinkamas aliejaus pagrindo prausiklis. Ritualo pabaigoje odą patariama palepinti naktiniu kremu.

Rutinai svarbūs ir serumai, o kartą per savaitę – veido kaukė ir šveitimas.

„Tam tikros priemonės į „dienotvarkę“ įtraukiamos atsižvelgiant į moters amžių. Pavyzdžiui, jei atšventėte 40 – ąjį gimtadienį, patartina du kartus per dieną naudoti drėkinamąjį veido kremą, pienelio konsistencijos veido valiklį, vengti sausinančių odos priežiūros priemonių, o rytais į pagalbą pasitelkti serumą, kupiną antioksidantų“, – pataria „Lotus home“ grožio terapeutė.

Kartą per mėnesį kiekvienai, besirūpinančiai savimi, pravartu užsukti pas profesionalus – jie atliks efektyvias ir, įvertinę odos būklę, reikalingas procedūras – tokias, kurias namų sąlygomis pasidaryti sudėtinga.

Jei veido priežiūros rutina yra teisinga, tuomet ir šventinis makiažas bus tobulesnis.

„Tik prieš didžiąsias šventes, ypač vestuves, patarčiau neeksperimentuoti pačioms, kad oda neparaustų, nesudirgtų“, – sako V.Bajarienė.

Gana dažna viešnia jos kabinete yra dainininkė Karina Krysko. Garsi kaunietė patikina – kosmetologės rekomendacijų ji paiso.

„Aš kas rytą išgeriu stiklinę vandens. Šito nepamirštų niekada, – šypsodamasi apie mėgstamus grožio ritualus kalba K.Krysko, – O šiaip iš tiesų labai džiaugiuosi atradusi Vaidą ir pas ją lankausi jau daug metų – mažiausiai vieną kartą per mėnesį. Kasdien naudoju veido odos priežiūros priemones, serumus ir kremus, kuriuos ji man rekomendavo ir parinko. Paskutiniu metu namuose mėgstu dažniau pasilepinti ir veido kaukėmis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.