Šampūną rinkitės atidžiai: ekspertai paaiškina, kodėl

Jau dvejus metus veikiančios specializuotos, plaukų priežiūrai skirtos e. parduotuvės shop.atwins.lt įkūrėjai sako, kad dideli stebuklai prasideda nuo mažų smulkmenų ir nuo tinkamai parinktų kasdienės plaukų priežiūros produktų. „Kai žmogus skundžiasi, kad turi „probleminius plaukus“, dažniausiai pasigilinus paaiškėja, kad problema yra visai ne plaukai, o tiesiog netinkama jų priežiūra ir klaidos“, – sako ekspertai, sukūrę unikalią prekybos platformą, kurioje pateikiamos tik pačių stilistų kruopščiai atrinktos, išbandytos ir pasiteisinusios prekės iš profesionalių plaukų priežiūros gamintojų prekių ženklų.

Dažniausiai pakanka vos kelių produktų, kurie sprendžia konkrečias problemas ir yra pritaikyti būtent jūsų plaukams.
Dažniausiai pakanka vos kelių produktų, kurie sprendžia konkrečias problemas ir yra pritaikyti būtent jūsų plaukams.
Sausas šampūnas evo Water Killer.
Sausas šampūnas evo Water Killer.
Dažniausiai pakanka vos kelių produktų, kurie sprendžia konkrečias problemas ir yra pritaikyti būtent jūsų plaukams.
Dažniausiai pakanka vos kelių produktų, kurie sprendžia konkrečias problemas ir yra pritaikyti būtent jūsų plaukams.
Dažytus plaukus geriausia plauti specialiai jiems skirtu šampūnu.
Dažytus plaukus geriausia plauti specialiai jiems skirtu šampūnu.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 12, 2023, 3:35 PM

Kelis dešimtmečius patys dirbdami salonuose su klientais ir puikiai suprasdami jų poreikius bei matydami dažniausiai daromas klaidas, kūrybinės komandos „Atwins“ nariai ir grožio salonų tinklo „Unison Beauty Lab“ kūrybiniai vadovai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok laikosi nuostatos, kad siekdami gražių plaukų efekto visai neturite savo vonios lentynų nukrauti skirtingų priemonių buteliukais. Atvirkščiai: dažniausiai pakanka vos kelių produktų, kurie sprendžia konkrečias jūsų problemas ir yra pritaikyti būtent jūsų plaukams.

„Vedini tokios idėjos ir kūrėme profesionalių žinių įkvėptą specializuotą elektroninę parduotuvę. Juk paslauga, kurią mes, stilistai, suteikiame salone, yra tik pusė darbo. Likusi dalis priklauso nuo to, kokius plaukų puoselėjimo patarimus klientui duosime, kokius produktus jam rekomenduosime ir kaip tų rekomendacijų bus laikomasi. Todėl shop.atwins.lt parduotuvėje kiekvienas gali būti pakonsultuotas, išsiaiškintos individualaus lankytojo problemos ir rastas sprendimas. Juk priemonių nereikia daug – jų reikia tinkančių jūsų plaukams, konkrečioms problemoms spręsti arba konkrečiam įvaizdžių sukurti,“ – sako Andrius Mašauskas.

„Ilgus metus dirbdamas kosmetikos priemonių technologu ir plaukų stilistu, turėjau galimybę išbandyti pačios įvairiausios produkcijos, matyti, kaip keičiasi plaukų priežiūros pramonė ir atsirinkti tuos gamintojus, kurie atsakingai kuria ne tik veiksmingus, bet ir žmogų bei gamtą tausojančius produktus. Taip į mūsų ATWINS el. parduotuvę buvo atrinkti prekės ženklai – itališkasis „Nook“ ir australų „evo“. Matau, ką kiekvienas produktas gali ir daro, kasdien juos pats naudodamas savo darbe ar rekomenduodamas savo klientams. O šie sugrįžta į mano kėdę sveikesniais, gražesniais plaukais“, – sako Anatolijus Pajanok.

Ryškiausias pavyzdys – šampūnas

Šampūnas – tai produktas, nuo kurio prasideda visa plaukų priežiūra. Ir tas, kurį pasirinkdami žmonės neretai suklysta.

Tarkime, dažytus plaukus geriausia plauti specialiai jiems skirtu šampūnu (shop.atwins.lt internetinėje parduotuvėje galite rasti daugiau nei vieną pasirinkimą, pvz. evo The Therapist ar Ritual Salvation šampūnus arba Nook Nectar Color ar basiloco&mandorla, romice&datero, Ritual Blonde šampūnus), nes taip užtvirtinsite ilgiau tarnaujančią spalvą. O štai visi šampūnai skirti galvos odos problemoms spręsti, plaukus atkuriantys šampūnai paprastai spalvą išplauna greičiau.

Tuo tarpu natūralių plaukų savininkai gali rinktis purumą suteikiančius arba švelniai valančius įvairaus tipo šampūnus kasdieniam naudojimui (pvz. evo Normal Persons, Nook biancospino&aloevera) – jie būna itin lengvi ir neapsunkina plaukų. O jei natūralūs plaukai stori, linkę pūstis, geriausiai tiks stipriau drėkinantys šampūnai.

Riebios galvos odos varginamiems žmonėms dažnai išsigelbėjimu tampa NOOK DHC Re-Balance šampūnas, skirtas stipriai besiriebaluojančiai galvos odai: jame esančios riebalavimąsi stabdančios aktyviosios dalelės veikia kartu su specialiomis raminamosiomis medžiagomis, pasižyminčiomis antigrybeliniu ir antiseptiniu poveikiu, todėl efektyviai padeda normalizuoti galvos odos pusiausvyrą. Tik nepamirškite: labai dažnai riebios galvos odos problemą sau prisiskiriame patys – ir visai be reikalo! Besiriebinančia galvos oda galime vadinti tą, kuri reikalauja galvos plovimo ypač dažnai, t. y. kasdien, o kartais net ir kelis kartus per dieną. Nerimauti tikrai nevertėtų, jei galvą plaunate kas dvi ar daugiau dienų – tai visiškai normali organizmo veikla ir specialių priemonių imtis nereikia.

„Dažnai klientai nustemba, kai pasiūlome galvą plauti ne vienu, bet dviem šampūnais. Tačiau būtent toks sprendimas geriausiai tinka turintiems riebią galvos odą ir plonus plaukus: ties galvos oda naudojamas šampūnas, skirtas riebios odos problemai spręsti, o ilgiui/galams – kitas, atitaikytas pagal plaukų struktūrą. Efektas nustebina net didžiausius skeptikus“, – šypsosi A. Pajanok.

Kai reikia ekstra pagalbos – įsimeskite į rankinę sausą šampūną evo Water Killer: pagrindiniai jo ingredientai puikiai pašalina riebalų perteklių, tačiau tuo pačiu šampūnas nesausina galvos odos, lengvai pasiskirsto, nepalieka likučių. Maža to, Water Killer galime vadinti dvigubo poveikio produktu – jis ne tik veikia kaip „greitas“ šampūnas, bet ir kaip lengva formavimo priemonė suteikianti apimties, tobulai tinkanti plonesniems, trumpesniems plaukams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.