Ateitis jau dabar – „EMFACE“ veido pakėlimas jau „REVÙ CLINIC“

Triukšminga naujiena natūralumo gerbėjams – unikali EMFACE veido patempimo procedūra jau Lietuvoje ir tik REVÙ CLINIC! Be adatų, be operacijų ir be jokio gijimo laikotarpio – EMFACE užtikrina įspūdingus veido ovalo pakėlimo rezultatus visiškai neinvaziniu būdu, tad procedūras itin paprasta suplanuoti net ir labai užimtiems žmonėms. EMFACE – ryškiausių Holivudo žvaigždžių tobulos odos paslaptis!

EMFACE šiuolaikinę estetikos rinką tiesiog sudrebino savo unikalia veikimo technologija ir šviežiu požiūriu į senėjimo procesų stabdymą.
EMFACE šiuolaikinę estetikos rinką tiesiog sudrebino savo unikalia veikimo technologija ir šviežiu požiūriu į senėjimo procesų stabdymą.
EMFACE užtikrina įspūdingus veido ovalo pakėlimo rezultatus visiškai neinvaziniu būdu, tad procedūras itin paprasta suplanuoti net ir labai užimtiems žmonėms.
EMFACE užtikrina įspūdingus veido ovalo pakėlimo rezultatus visiškai neinvaziniu būdu, tad procedūras itin paprasta suplanuoti net ir labai užimtiems žmonėms.
Klinikoje sutiksite ne tik kompetentingus savo srities specialistus, bet ir rinkoje naujai pristatomas aparatines kūno bei veido procedūras.
Klinikoje sutiksite ne tik kompetentingus savo srities specialistus, bet ir rinkoje naujai pristatomas aparatines kūno bei veido procedūras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 21, 2023, 2:14 PM, atnaujinta Apr 21, 2023, 2:50 PM

Pasaulinę revoliuciją estetikoje sukėlusi procedūra EMFACE

Itin didelio dėmesio sulaukusi veido patempimo procedūra EMFACE šiuolaikinę estetikos rinką tiesiog sudrebino savo unikalia veikimo technologija ir šviežiu požiūriu į senėjimo procesų stabdymą. Tik 2023 metais Europoje dienos šviesą išvydusį įrenginį išbandyti suskubo daugelis pasaulinio lygio žvaigždžių, tokių kaip Jenna Dewan, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Irina Shayk, Rebel Wilson ir begalės kitų. EMFACE procedūros metu veikia viena kitos poveikį sustiprinančios technologijos – sinchronizuotas radiodažnis ir HIFES™ (aukšto intensyvumo fokusuota elektrostimuliacija). Tai nauja, neinvazinė veido pakėlimo technologija, kurios dėka intensyviai stimuliuojami veido raumenys, o skleidžiamas radiodažnis suaktyvina kraujotaką, kolageno bei elastino gamybą. Rezultate išgaunamas natūralus veido liftingo efektas (pakėlimas) be jokio skausmo, gijimo laikotarpio ar šalutinių poveikių – iškart po procedūros galima vykti į darbą, susitikimą ar vakarėlį.

Efektyvi senėjimo prevencija

EMFACE – tai inovatyvi ir vienintelė tokia procedūra visame pasaulyje. Unikalus EMFACE veikimas sukurtas taip, jog stiprinami ir treniruojami keliamieji veido raumenys, kurie lemia išraiškingesnę apatinio žandikaulio liniją bei skruostus, sumažėjusias raukšleles akių zonoje ir lygesnę kaktos sritį. Apibendrinus, galima džiaugtis natūraliai pakeltu veido ovalu ir išraiškingesniais veido bruožais. Tai analogų neturinti procedūra Lietuvoje ir visame pasaulyje! Išbandyti šį aukštos klasės įrenginį ir pajusti jo teigiamą poveikį nuo šiol galite pirmojoje ir vienintelėje klinikoje visoje Lietuvoje – REVÙ CLINIC. Didelio susidomėjimo sulaukianti klinika profesionaliai pasitinka, rūpestingai išklauso ir įvertina kliento lūkesčius, o troškimams išpildyti pateikia inovatyvius sprendimus. REVÙ CLINIC sutiksite ne tik kompetentingus savo srities specialistus, bet ir rinkoje naujai pristatomas aparatines kūno bei veido procedūras. Kova su senėjimo sukeltais požymiais dar niekada nebuvo tokia lengva.

BTL inovatyvios estetinės procedūros visame pasaulyje!

EMFACE kūrėjai – amerikiečių kompanija BTL – vienas didžiausių bei prabangiausių estetinės įrangos gamintojų visame pasaulyje. Ši įmonė tiekia inovatyvius įrenginius daugiau nei 70 pasaulio šalių, o tarp jų ir Lietuvoje. Daugiametė patirtis, išsamūs moksliniai tyrimai ir mokslu pagrįstos veikimo technologijos leidžia klientams visame pasaulyje mėgautis įvairiomis neinvazinėmis, tačiau itin veiksmingomis, procedūromis. REVÙ CLINIC – vieninteliai BTL Aesthetics partneriai Lietuvoje, kurie BTL iniciatyva konsultuoja besikuriančias klinikas Baltijos, Skandinavijos šalyse dėl tokių aparatų kaip EMSCULPT NEO, EMSELLA ir pasaulinio lygio žvaigždžių pamėgto EMFACE procedūrų.

Koja kojon su pasaulinėmis estetinės medicinos madomis

Svarbu atkreipti dėmesį, jog BTL yra tokių inovatyvių procedūrų kūrėjai, kaip EMSCULPT NEO ir EMSELLA. Šios procedūros pasižymi unikaliomis veikimo technologijomis, kurių dėka klientai džiaugiasi dailesnėmis kūno linijomis ir geresne lytine sveikata. EMSCULPT NEO vieno vizito metu skaidomas riebalinis audinys ir stipriai treniruojami kūno raumenys. Tuo tarpu didelio susidomėjimo sulaukusios EMSELLA procedūros metu skatinami taisyklingi bei intensyvūs dubens dugno raumenų susitraukimai, kurių sveikata sprendžia šlapimo nelaikymo bei kitas intymias problemas. O naujausia ir šiuo metu daugiausiai dėmesio sulaukianti EMFACE procedūra yra neinvazinis metodas suteikti veido ovalui prarastą formą. Užsukite į ko gero inovatyviausią estetikos kliniką Lietuvoje – REVÙ CLINIC ir išbandykite naujausias technologijas vienoje vietoje pirmieji!

Išskirtinė EMFACE procedūra nuo šiol prieinama kiekvienam norinčiam išbandyti

Senėjimo procesas yra natūralus ir neišvengiamas gyvenimo etapas, tačiau vienaip ar kitaip senėjimo padarinių norisi išvengti kuo ilgiau. Džiugu, jog tobulėjant mokslui bei medicinos technologijoms sparčiai žengiant į priekį, senėjimo požymių stabdymas tampa vis lengvesniu, paprastesniu ir saugesniu procesu. Kartu su REVÙ CLINIC džiuginančius rezultatus pasieksite kartu. Apsilankykite analogų neturinčioje procedūroje EMFACE, kurios veido patempimo bei ovalo pakėlimo rezultatais mėgaujasi pasaulinio lygio žvaigždės ir įžymybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.