Iš namų – lyg iš grožio salono: kaip susikurti šventinį įvaizdį

Kalėdiniu laikotarpiu skubame puošti eglutes bei dekoruoti namus. Tačiau ar nepamirštame savęs? Kaip šventinėse nuotraukose nenublankti prieš Kalėdų eglutę ir sužibėti ryškiau už ją?

Štai keletas ekspertų patarimų, kurie padės pasipuošti šventėms namų sąlygomis ir išryškins jūsų grožį.<br>„Freepik“ nuotr.
Štai keletas ekspertų patarimų, kurie padės pasipuošti šventėms namų sąlygomis ir išryškins jūsų grožį.<br>„Freepik“ nuotr.
Štai keletas ekspertų patarimų, kurie padės pasipuošti šventėms namų sąlygomis ir išryškins jūsų grožį.<br>„Freepik“ nuotr.
Štai keletas ekspertų patarimų, kurie padės pasipuošti šventėms namų sąlygomis ir išryškins jūsų grožį.<br>„Freepik“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 20, 2023, 9:55 AM, atnaujinta Dec 22, 2023, 1:11 PM

Štai keletas ekspertų patarimų, kurie padės pasipuošti šventėms namų sąlygomis ir išryškins jūsų grožį.

Atrodysite lyg grįžusi iš grožio salono

Kaip spėti pasiruošti šventėms namų sąlygomis ir atrodyti tarsi ką tik grįžus iš grožio salono?

„Išeitis paprastesnė nei galite pagalvoti – naudokite plaukų formavimo šukas. Jos idealiai tinka bet kokio ilgio ir tipo plaukams. Plaukų formavimo šukos leidžia ne tik išdžiovinti, bet ir subanguoti, sugarbanoti plaukus, suteikia jiems glotnumo.

Šis grožio prietaisas saugus naudoti ir nereikalauja ypatingų įgūdžių. Kiekviena gali tapti grožio specialiste“, – patarimais dalinasi prekybos centro internete „Varle.lt“ ekspertė Ina Gadeikienė.

Plaukų formavimo šukų komplekte galima rasti įvairiausių skirtingų priedų. Tai – puikus sprendimas norinčioms susikurti stilingą kalėdinio vakaro ar naujametinio vakarėlio įvaizdį neiškėlus kojos iš namų.

Toms, kurių biudžetas neriboja, ekspertė pataria rinktis pasaulyje pripažinto ir garsaus prekės ženklo „Dyson“ plaukų formavimo šukas „Airwrap Complete“. „Tai visų moterų svajonė. Jei nežinote, ką dovanoti savo damai – tikrai nesuklysite“, – atskleidė I.Gadeikienė.

Kaip išsirinkti plaukus tausojantį džiovintuvą

Ekspertė pataria itin atsakingai rinktis ir plaukų džiovintuvą. Geriau pataupyti, bet įsigyti tausojantį plaukus.

„Žvilgantys, glotnūs, blizgantys, ilgi plaukai – kiekvienos moters svajonė. Jei galite džiaugtis tokia dovana – mokėkite ją branginti ir saugoti.

Atkreipkite dėmesį, ar jūsų plaukų džiovintuvas naudoja infraraudonuosius spindulius, ar turi jonų technologiją, kuri pasižymi optimalia džiovinimo temperatūra ir nepažeidžia plaukų.

Džiovintuvas su mineralinių jonų technologija sumažins UV spindulių žalą. Tai keletas raktinių žodžių, kurie pravers renkantis kokybišką ir saugų jūsų plaukams džiovintuvą“, – patarimais dalinasi I.Gadeikienė.

Sutaupysite ne vieną šimtą eurų

Išsirinkote naujametiniam vakarėliui mini suknelę, bet staiga susigriebėte, kad jūsų kojos – dar neparuoštos šventei, o visas biudžetas jau išeikvotas kalėdinėms dovanoms. Plaukelių šalinimas lazeriu klinikoje – itin brangus malonumas: apsilankyti reikia ne vieną sykį ir tai kainuoja ne po vieną šimtą eurų, kad būtų pasiektas rezultatas.

Gal verta sau pasidovanoti fotoepiliatorių ir šią procedūrą atlikti tiesiog savo namuose?

„Fotoepiliatorius itin tinka toms, kurių oda jautri, sudirgusi ar dažnai įauga plaukeliai. Šio grožio įrenginio dėka pamiršite apie kasdienį kūno plaukų skutimą ir depiliavimą, kadangi fotoepiliatorių pakanka naudoti vos kelis kartus per mėnesį, o po tam tikro laiko – dar rečiau“, – sako ekspertė.

Šis moderni plaukų šalinimo priemonė leidžia rinktis iš kelių skirtingų intensyvumo nustatymų, šalinti plaukelius ne tik nuo kūno, bet ir nuo veido, kadangi, veikia su dvejomis skirtingomis galvutėmis.

„Fotoepiliatorius yra visiškai saugus naudoti namuose ir garantuoja tikrai efektyvius rezultatus, jei jį naudosite reguliariai ir teisingai. Ir jokių odos sudirgimų“, – privalumus beria I.Gadeikienė.

Barzdaskutė – kasdienei higienai ir grožiui

„Nepamiršome ir vyrų. Puiki, universali kalėdinė dovana vyrui ar vaikinui gali tapti gera, kokybiška barzdaskutė. Tai kiekvienam vyriškiui naudingas, reikalingas įrenginys, kuris palengvina kasdienę, asmeninę higieną.

Tiks ir tiems, kurie mėgsta „kelių dienų“ ar ilgas barzdas, ir tiems, kurie linkę visiškai pašalinti plaukelius. Barzdaskutė leidžia kirpti, skusti, formuoti tiek ilgas, tiek trumpas barzdas“, – sako I. Gadeikienė.

Ekspertė pataria rinktis barzdaskutę su dviguba apsaugos sistema, kuri užtikrina saugų ir patogų skutimąsi, o dvipusiai ašmenys suteikia galimybę barzdą formuoti itin lengvai.

Inovatyvi, naujos kartos barzdaskutė yra aprūpinta pažangiais keraminiais peiliukais, veikia itin tyliai, gali būti įkraunama dviem skirtingais būdais. Ji ne tik geba efektyviai prisitaikyti prie veido kontūrų, nes naudoja 360 laipsnių kampu besisukančias galvutes, bet ir naudoja specialią technologiją, kuri geba automatiškai aptikti plaukų tankį ir parinkti veikimo greitį pagal jį.

„Ilgas, belaidis veikimas, neatbunkantys ašmenys, galimybė naudoti tiek sausu, tiek drėgnu būdu paverčia barzdaskutę išties puikia kalėdine dovana. Nepriekaištingi rezultatai – užtikrinti.

Taigi, trokštantiems pasipuošti ne prasčiau už eglutę ar ieškantiems praktiškos ir ištisus metus reikalingos dovanos artimajam, priemonės grožio puoselėjimui yra puiki išeitis“, – pataria ekspertė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.