„Mis visata" tapo kolumbietė, P. Belousova nepateko į pusfinalį

63 kartą surengtame konkurse „Mis visata“ paaiškėjo nugalėtoja. Gražiausia konkurso, vykusio Majamyje, mergina tapo 22 metų verslo administravimo studentė iš Kolumbijos Paulina Vega, kuri iš anksto buvo laikoma favorite.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 26, 2015, 7:20 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:23 AM

Lietuvai atstovavusi 19-metė vilnietė Patricija Belousova į pusfinalį nepateko.

„Manau, kad būtent ji ir laimės“, – likus kelioms dienoms iki finalo kalbėjo Patricija. Tokios prognozės – ne iš piršto laužtos, mat visuose Mis Kolumbijos rinkimų etapuose Paulina pelnė maksimalų balų skaičių.

P.Vega favorite buvo laikoma ne tik dėl asmeninio žavesio ar asmenybės. Ji – garsaus tenoro Gastono Vegos anūkė. Maža to, jos močiutė Elvira 1953 metais irgi tapo grožio karaliene.

Dėl gražiausios merginos karūnos varžėsi gražuolės iš 88 šalių.

P.Vega sakė, kad grožio konkursai, atvedę į „Mis visata“ finalą, jai buvo pirmieji ir paskutiniai, nes ji norinti tęsti verslo administravimo studijas. 

„Atstovauti šiandienos moteriai būtų išsipildžiusi svajonė. Moteriai, kuriai rūpi ne vien būti gražiai ir žaviai, taip pat svarbu būti profesionaliu, protingu, uoliai dirbančiu žmogumi“, – sakė ji. 

Pirmoji vicemis 24 metų amerikietė Nia Sanchez turi ketvirto laipsnio juodąjį taikvondo diržą ir keliavo po Jungtines Valstijas, mokydama šio kovos meno. Ji anksčiau yra sakiusi, kad moterys turėtų būti parengtos apsiginti nuo nusikaltėlių. 

„Tai labai paplitę mūsų visuomenėje, tad kodėl nesuteikus moterims galimybės perimti pavojingų situacijų kontrolę į savo rankas?“ – klausė ji. 

„Mis visata“ karūną kolumbietei gražuolei uždėjo praeitų metų konkurso nugalėtoja venesuelietė Gabriela Isler. Tarp atlikėjų, pasirodžiusių per šį renginį, buvo dainininkai Nickas Jonas ir Prince'as Royce'as. 

Grožio konkursą „Mis visata“ sausio 31d., šeštadienį, 21.30 val. transliuos „Lietuvos ryto" televizija.  

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.