Aktorių gildijos apdovanojimų stiliaus „perliukai“: kas prašovė?

Sekmadienį Los Andžele įvykę ekrano aktorių gildijos apdovanojimai nepraėjo be netikėtumų – o jų būta ne tik paskelbus laureatus. Nuostabą kėlė ir raudonuoju kilimu žengusios garsenybės, mat kai kurioms iš jų reikėjo skubios stilisto konsultacijos.

Aktorių gildijos apdovanojimų stiliaus „perliukai“: kas prašovė?<br>AP nuotr.
Aktorių gildijos apdovanojimų stiliaus „perliukai“: kas prašovė?<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2015, 12:30 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:43 AM

Visų nuostabai, bene kaskart stilingiausiųjų sąrašuose atsidurianti „Oskaro“ laureatė Lupita Nyong'o šį kartą buvo priversta rausti iš gėdos – ji paskelbta viena prasčiausiai atrodžiusių to vakaro viešnių. Užsienio žiniasklaidoje apie prastą aktorės suknelės pasirinkimą nuomonių būta visokių. Vieni peikia aktorei netikusį dizainerio Elie Saab kurtos suknios modelį (esą ne L.Nyong'o vilkėjo suknelę, o suknelė vilkėjo Lupitą), kiti apkalbėjo ir suknelės spalva, mat šioji kone susiliejo su aktorės odos atspalviu.

Filmo „12 vergovės metų“ žvaigždė – ne vienintelė tą vakarą stiliaus fiasko patyrusi žvaigždė. Greta jos į atstumtųjų gretas pateko ir aktorė Rashida Jones, vilkėjusi juodai baltą Emanuelio Ungaro suknią, dekoruotą dangaus žydrynės spalvos juostomis. Elegancija čia, regis, nė iš tolo nekvepia.

Išsirinkti suknelės spalvą – viena iš sudėtingiausių raudonojo kilimo užduočių. Štai, Anna Chumsky pasirinko sidabro bei burgundiško vyno spalvos derinį. Vienareiškmiškai – blogas pasirinkimas. Ne ką geriau pasirodė ir mėlyno atspalvio suknele pasidabinusi aktorė Rebecca Gayheart.

Rizikinga vilkėti ir baltą spalvą, mat ji taip pat ganėtinai pretenzinga. Geriausiu atveju tinkamai parinktas atspalvis gali sukurti romantišką ir jaunatvišką įvaizdį, blogiausiu – priversti atrodyti it apsirėdžius neskoninga jaunosios suknele.

Nelaimėlei Laurai Carmichael taip ir nutiko. Ką jau kalbėti apie zebro kailio raštais išmargintą apatinę suknelės dalį... Serialo „Dauntono abatija“ žvaigždei derėjo ne tik pasitarti su stilistu, bet ir skirti laiko vizitui į kirpyklą.

Nepasisekė ir aktorei Lorelei Linklater – smulkutės 20 metų merginos grožį užgožė griozdiškas suknelės modelis. Situacijos nepagerino net ir kerinti aktorės šypsena.

Tarp nestilingiausių apdovanojimų viešnių pateko ir aktorė Charissa Thompson, įsispraudusi į žemę šluojančią rožinę suknelę aukštu kaklu. Nors moteris gali pasigirti puikia figūra, priglundanti suknelė jai visai netiko. Ką jau kalbėti apie prakaito žymes – jos elegancijos tikrai nepridėjo.

Visuomet atsiranda ta viena vienintelė žvaigždė, sumaišiusi apdovanojimų ceremoniją su mokyklos išleistuvių puota. Šį kartą ja tapo aktorė Emma Myles, pasirinkusi akį rėžiančios fuksijų spalvos suknelę.

Stiliaus fiasko išvengti nepavyko ir Jualiannai Margulies, vilkėjusiai Giambattista Valli suknią. Viršutinė suknelės dalis atrodė puikiai, tačiau sulig liemens linija prasidėjo tikras nesusipratimas – pūstas sijonas vizualiai pridėjo papildomų kilogramų, o netinkamoje vietoje esantis skeltukas kone per plauką neatidengė intymiausios dalies.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.