Modelis Edita Vilkevičiūtė nekantrauja sukurti rankinę Lietuvoje

Kai prancūzų mados namų „Chanel“ dizaineris Karlas Lagerfeldas atrado lietuvių modelį Editą Vilkevičiūtę (26 m.), neabejojo, kad ji ryškiai nutvieks mados padangę. Bet greičiausiai neįtarė, kad pati manekenė gali tapti jo kolege.

Edita Vilkevičiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Edita Vilkevičiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-27 19:04, atnaujinta 2018-01-14 21:45

Žurnalui „Stilius“ Edita patvirtino: „Su „Sirena" turime idėją sukurti rankinę kartu. Laukiu nesulaukiu – labai įdomus projektas.“ Vienintelė lietuvė, patenkanti į geriausių pasaulio modelių 50-uką, ketina bendradarbiauti su kaunietės kūrėjos Irenos Serapinienės mados namų „Sirena“ komanda.

E.Vilkevičiūtė pristatinėjo „Victoria’s Secret“, „Chanel“, „Louis Vuitton“, „Hermes“, „Versace“, „Dries Van Noten“, „Miu Miu“, „Roberto Cavalli“, „Etro“ ir kitų mados namų kolekcijas. Fotografavosi garsiems mados žurnalams, tokiems kaip „Vogue“, šypsojosi iš „Iceberg“, „Blumarine“, „Giorgio Armani“, „Calvin Klein“, „Hugo Boss“, „Bvlgari“ reklamų. Jai teko įsikūnyti į garsiosios dizainerės Coco Chanel vaidmenį, kai filmavosi K.Lagerfeldo sumanytame vaizdo klipe.

Bet pasaulio dizainerių geidžiama žvaigždė mielai skiria dėmesio ir Lietuvos kūrėjai I.Serapinienei.

Jos duktė Inga bičiuliaujasi su Edita, susidraugavo ir abiejų merginų mamos. Graži draugystė pakuždėjo, kad galima nuveikti šį tą daugiau. Edita pasaulio didmiesčių gatvėmis jau žingsniuoja nešina lietuviška rankine „Ūla“ – lakoniško stiliaus rudos spalvos dideliu krepšiu. Iš rankų nepaleidžia ir kitos „Sirenos“ rankinės – „Havana“.

„Kelionėse nepaleidžiu jos iš rankų, nes ji talpi ir turi daug skyrelių“, – džiaugėsi Edita.

Rinkdamasi sau rankines ji nepamiršo ir mamos Reginos bei sesers Karolinos – jiedviem taip pat išrinko po panašią.

E.Vilkevičiūtė daug dirba, tačiau, ištaikiusi momentą, lekia į namus Kaune. Pastarosios viešnagės metu džiaugėsi apžiūrėjusi Pažaislio vienuolyną.

„Pažaislyje lankiausi pirmą kartą – nuostabiai praleidau laiką. Mėgstu ramybę, štai kodėl mane taip traukia namo. O jei reikėtų rinktis vietą planetoje, į kurią dar kartą norėčiau nuvykti, tai būtų Indija“, – įspūdžiais dalijosi Edita.

Galbūt lankantis Lietuvoje ją vargina dėmesys, štai dabar net kilusi idėja kurti rankinę?

„To dėmesio nėra tiek daug, kaip gali atrodyti, ir jis manęs nevargina. Visuomet stengiuosi elgtis nuoširdžiai. Aš tikrai nešioju „Sirenos“ kūrinius. Ir kuo toliau, tuo rankinės darosi geresnės, nes oda, pamažu dėvėdamasi, įgauna naujo žavesio. Niujorke su jomis sulaukiu komplimentų“, – pasakojo mergina.

Netrukus stos pavasaris – metas, kai visos moterys mirtinai norės atnaujinti išvaizda. Ką pasaulinio garso modelis patartų įsigyti pirmiausia?

„Rankinės, batai – puikus ir svarbus akcentas“, – į tai mergina patarė atkreipti dėmesį.

„Nuoširdi ir miela mergina“, – žvaigždės dėmesiu džiaugėsi mados namų „Sirena“ įkūrėja I.Serapinienė, dabar laukianti vėl parvykstančios Editos, kad galėtų aptarti bendro jų kūrinio detales.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.