Kraupios išvaizdos plastinių operacijų auka save laiko gražuoliu

Pasaulyje vienai po kitos atsirandant vis naujoms gyvoms Barbėms, estafetę pamažu perima ir stipriosios lyties atstovai. 28-erių Londone gyvenantis Rodrigo Alvesas jau dabar pranoko savo pirmtakus ir sustoti neketina. Daugiau nei 250 tūkst. JAV dolerių plastinėms operacijoms išleidęs vyras, regis, ir pats nesuvokia, jog operacijų gausa jį paverte ne gyvu Kenu, o tikrų tikriausiu monstru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2015, 6:42 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 4:10 PM

28-erių Rodrigo galima vadinti tikrų tikriausių plastikos chirurgų kūriniu. Jam atlikta nesuskaičiuojama galybė botokso injekcijų, keturios nosies plastinės operacijos, padailinta akių forma, praplatinta burna, nusiurbti riebalai nuo kūno dalies, ištiesinti kojų pirštai, net ryškus pilvo presas – ir šis tėra plastikos chirurgų triukas.

265 tūkst. 888 JAV dolerių – būtent tokią sumą R.Alvesas atseikėjo vardan grožio. Jis nesunkiai aplenkė savo pirmtakus Celso Santebanesą, išleidusį sąlyginai „kuklią“ 50 tūkst. JAV dolerių sumą savo išvaizdos tobulinimui bei garsųjį Justiną Jedlicą, iššvaisčiusį net 200 tūkst. JAV dolerių.

Vis dėlto, portalui „DailyMail“ Rodrigo teigė, kad dirbtinė išvaizda neapibūdina jo kaip žmogaus: „Esu kur kas daugiau nei vien tik silikonas ir plastinės operacijos. Tačiau vieną kartą pabandžius, tampa tiesiog pernelyg sunku sustoti. Esu ganėtinai kritiškas sau ir bijau pasenti – tokia jau ta tiesa.“

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.